בטטות צלויות עם בייקון, תפוח ותימין
תפוחי אדמה מתוקים קלויים עם בייקון, תפוח, ותימין הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם בייקון, טימין, תפוח סבתא סמית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 51 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular לא כל כך גדול של 40%. נסו טימין-קלוי בטטות, טימין קלוי בטטות, ו טימין-קלוי בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פרוסות בייקון על מחבת ג ' לי רול.
אופים ב 450 במשך 8 דקות או עד פריך.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 1 כף טפטוף. קותלי חזיר מתפוררים, ומניחים בצד.
. לזרוק תפוחי אדמה ובצל עם טפטוף בייקון, חומץ, והבא 3 מרכיבים; כפית למחבת.
אופים ב 450 במשך 20 דקות.
הוסף תפוח; אופים 10 דקות נוספות או עד למכרז.
מעבירים תערובת תפוחי אדמה לקערה גדולה. לזרוק עם בייקון.