בטן החזיר הפריך של נייג' ל סלייטר, סלסה אפרסק מתוקה
בטן החזיר הפריך של נייג'ל סלייטר, סלסאן אפרסק מתוק נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 135 גרם של שומן, וסך הכל 1369 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 61 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פתיתי צ'ילה, מיץ ליים, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 שעות. נסו צ'אטני השזיף המתוק של נייג' ל סלייטר, סלט עלי הקיץ של נייג'ל סלייטר, חזיר נרפא ודובדבנים, ו Coq au ריזלינג של נייג'ל סלייטר (מתכונים דומים).
הוראות
שים את החזיר בכלי חרסינה או זכוכית. לקלף ולרסק את השום למשחה, ערבוב בסויה, שמן, מלח, פתיתי צ ' ילה, ואבקת חמישה תבלינים.
מורחים את הדבק על העור ועל החלק התחתון של החזיר ומשאירים אותו להשרות במשך ארבע שעות טובות, אם לא בן לילה.
מחממים התנור ל 218° (220°C).
מניחים את החזיר במחבת צלייה, ואז לבשל, עור בצד, במשך כעשרים דקות. מנמיכים את החום ל-400 ° F (200°C) וממשיכים לבשל במשך ארבעים עד חמישים דקות נוספות, עד שהעור כהה ופריך. השאר לנוח במשך עשר דקות לפני גילוף.
הפוך את סלסה. לקצץ דק קוצצים את הבצל הירוק. דק קוצצים את צ ' ילה. לקלף, בור, דק קוצצים את האפרסקים ועגבניות וקוצצים את הכוסברה. לזרוק בעדינות, ואז להתלבש עם מיץ לימון ושמן זית.