קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

בטן החזיר הפריך של נייג' ל סלייטר, סלסה אפרסק מתוקה

בטן החזיר הפריך של נייג' ל סלייטר, סלסה אפרסק מתוקה
בטן החזיר הפריך של נייג'ל סלייטר, סלסאן אפרסק מתוק נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 135 גרם של שומן, וסך הכל 1369 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 61 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פתיתי צ'ילה, מיץ ליים, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 שעות. נסו צ'אטני השזיף המתוק של נייג' ל סלייטר, סלט עלי הקיץ של נייג'ל סלייטר, חזיר נרפא ודובדבנים, ו Coq au ריזלינג של נייג'ל סלייטר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את החזיר בכלי חרסינה או זכוכית. לקלף ולרסק את השום למשחה, ערבוב בסויה, שמן, מלח, פתיתי צ ' ילה, ואבקת חמישה תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
מורחים את הדבק על העור ועל החלק התחתון של החזיר ומשאירים אותו להשרות במשך ארבע שעות טובות, אם לא בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3
מחממים התנור ל 218° (220°C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מניחים את החזיר במחבת צלייה, ואז לבשל, עור בצד, במשך כעשרים דקות. מנמיכים את החום ל-400 ° F (200°C) וממשיכים לבשל במשך ארבעים עד חמישים דקות נוספות, עד שהעור כהה ופריך. השאר לנוח במשך עשר דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
הפוך את סלסה. לקצץ דק קוצצים את הבצל הירוק. דק קוצצים את צ ' ילה. לקלף, בור, דק קוצצים את האפרסקים ועגבניות וקוצצים את הכוסברה. לזרוק בעדינות, ואז להתלבש עם מיץ לימון ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
Dientes De AjoDientes De Ajo
6
תגיש את החזיר עם הסלסה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות יינות טיודור באלו יין פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 68 דולר לבקבוק.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.