קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות83
מגזין

בטן חזיר באן מי

בטן חזיר באן מי
המתכון בשר חזיר בטן banh mi יכול לספק הכמיהה ויאטנמית שלך בערך 2 שעות. מנה אחת מכילה קלוריות 5980, 137 גר' של חלבון, ו 479 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לך, חומץ אורז, לשטוף את דייקון וגזר בנפרד תחת מים זורמים עד המים פועל ברור. לנער במרץ כדי להסיר את המים העודפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו קרמל וייטנאמי Braised חזיר בטן Banh Mi-Nail Shop אוכל # 4, חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן), ו סו-ויד לחמניות בטן חזיר עם מיונז צמת חזיר ומלפפונים חמוצים מהירים (מתכונים דומים).

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראיולי צ'יפוטלהאיולי צ'יפוטלה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר julienned, מתוך כ 2 גדול קלופים גזר גזוזגזר julienned, מתוך כ 2 גדול קלופים גזר גזוז12 כפיות אבקת שוםPurée איולי צ'יפוטלה (מעורבב מ פלפל צ' יפוטלה משומר ברוטב adobo)Purée איולי צ'יפוטלה (מעורבב מ פלפל צ' יפוטלה משומר ברוטב adobo)4חתיכות טופי הית' ברכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלפפון juliennedמלפפון julienned1מניחים את daikon julienned וגזר בקערות נפרדות, לא מגיבים. מפזרים 1 כף מלח על כל ומערבבים בעדינות לתוך הירקות. אפשר לכל אחד לשבת במשך 30 דקותמניחים את daikon julienned וגזר בקערות נפרדות, לא מגיבים. מפזרים 1 כף מלח על כל ומערבבים בעדינות לתוך הירקות. אפשר לכל אחד לשבת במשך 30 דקות10ציפורןשום, קלופיםשום, קלופים2אינצ ' יםג'ינג'ר, קלוף דק פרוסג'ינג'ר, קלוף דק פרוס787כל מנה: קלוריות; 18 גרם חלבון; 64 גרם פחמימות; 3 גרם סיבים; 51 גרם שומן; 20 גרם שומן רווי; 78 מ כל מנה: קלוריות; 18 גרם חלבון; 64 גרם פחמימות; 3 גרם סיבים; 51 גרם שומן; 20 גרם שומן רווי; 78 מ " ג. כולסטרול; 1,610 מ " ג. נתרן21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר2. גריל את הכריכים באמצעות עיתונות פניני או על גריל על חום בינוני משוקלל עם משהו כבד (כמו מחבת ברזל יצוק). חותכים כל כריך לשניים ומגישים מיד2. גריל את הכריכים באמצעות עיתונות פניני או על גריל על חום בינוני משוקלל עם משהו כבד (כמו מחבת ברזל יצוק). חותכים כל כריך לשניים ומגישים מיד1חלפיניו פרוס, יותר לפי הטעםחלפיניו פרוס, יותר לפי הטעם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו4שרימפס וורידיםפלפלפלפל3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר כבוש ודייקוןגזר כבוש ודייקון3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרדייקון כבוש וגזר julienned דייקון, משורש קצוץ וקלף על 8 סנטימטריםדייקון כבוש וגזר julienned דייקון, משורש קצוץ וקלף על 8 סנטימטרים2הסר את החזיר מן צלימת הנוזל ומניח בצלחת לא מגיבה. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר למשך הלילההסר את החזיר מן צלימת הנוזל ומניח בצלחת לא מגיבה. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר למשך הלילה3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרבטן חזיר מטוגנתבטן חזיר מטוגנת1קילוגרםבטן חזיר ללא עור, רצוי Kurobutaבטן חזיר ללא עור, רצוי Kurobuta2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מלח, מחולקמלח, מחולק4שרימפס וורידיםמלחמלח4לחמניות ciabatta הרכבה כריך, חצוילחמניות ciabatta הרכבה כריך, חצוי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות791 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר, ועוד לטעום, אם תרצה.סוכר, ועוד לטעום, אם תרצה.2שוטפים את הדייקון והגזר בנפרד מתחת למים זורמים קרים עד שהמים זורמים. לנער במרץ כדי להסיר את המים העודפיםשוטפים את הדייקון והגזר בנפרד מתחת למים זורמים קרים עד שהמים זורמים. לנער במרץ כדי להסיר את המים העודפים

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Birichino Jurassic Park Vineyard Vines Old Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
2017 ספורט בושם של דבש פריחת תפוזים, חמאת תפוחים, brimstone, וכמה מבשר מוזר של לילך אשר מפעיל לא רק את מערכת הריח, אלא גם את המערכת הלימבית, מערכת העצבים האוטונומית, ומערכות אחרות הממוקמות במגזרים רחוקים יותר. לחות קרקע ואקלים מיקרו במהלך עונת הגידול של 2017 נותרה גבוהה למדי במהלך עונת הגידול בשל הגשמים העצומים מהחורף הקודם, דבר שתרם לפיתוח בוטריטיס צנוע אך משמעותי. נתקלנו לאחרונה בתנאים אלה בשנת 2013 וייצרנו יין דומה לזה בציר-רק את יבש בסגנון הידוע על ידי הצרפתים כמו sec tendre - יבש, עדיין רך. וכמו בצירים קודמים, היין הזה תוסס בפלדת אל חלד ללא חיסון, והוא הזדקן עד האביב הבא ב 8 נירוסטה ו 2 חביות עץ אלון הונגרי ניטראלי.