ביבים איטיים ביוונית ביבים נושכים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, כך לתת לבישול איטי ביף נושך לנסות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 20 . מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. גשו לסופר וקנו יוגורט, מלח, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-40 דקות. נסו תבשיל בשר יווני מתבשל לאט, Paleo גרוס בשר צלוי בתנור איטי עם דלעת וסלסה + מצבור סיר איטי ומסגיר, ו ג'ירוס בשר בקר מבושל איטי-75 ימים של בישול איטי בקיץ (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר לחתיכות 1-1 1/2 אינץ'.
שמן חום במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. לבשל בשר בשמן, בקבוצות במידת צורך, 8 עד 10 דקות, מפנה מדי פעם, עד חום מכל הצדדים.
מניחים בשר בבישול איטי 3-4 ליטר.
מפזרים שום, אורגנו, 1 1/2 כפיות מלח, פלפל ו 3 כפות של קליפת לימון; לזרוק לערבב.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 4 עד 5 שעות.
מערבבים יחד יוגורט, מלפפון, 1/2 כפית מלח ונותר 1 כף קליפת לימון בקערה קטנה.
מגישים בשר בקר עם קיסמים לטבילה ברוטב יוגורט. עקיצות בשר יחזיקו על חום נמוך הגדרת עד 2 שעות; מערבבים מדי פעם.