תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Bibimbap בבית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1055 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, ביצים מטוגנות, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: Bibimbap, Bibimbap, ו Bibimbap.
הוראות
1
להקציף הראשון 6 מרכיבים בקערת אמדיום.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
2
להוסיף בשר; לזרוק מעיל. כיסוי; צמרמורת במשך 30 דקות או עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1
חום 1 כף שמן ברזל יצוק גדול או מחבת nonstickעל חום בינוני.
2
מוסיפים אורז; לטפוח בשכבת aneven. קוק, מחבת מסתובבת עבור אפילולבחוש, עד שהאורז הוא זהב ופריך בתחתית, כ -15 דקות.
קוריאני עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Quintan Essentia Chenin Blanc. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.