קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

ביג אצווה עוגיות משולשות שבב

ביג אצווה עוגיות משולשות שבב
מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 60 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 33 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", צ'יפס, רק קמצוץ אם תשתמש בחמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות שוקולד משולשות אצווה רכות, עוגיות שוקולד צ'יפס משולשות עם בוטנים, ו עוגיות שוקולד צ'יפס רכות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח יחד ביסודיות ולהגדיר aside.In קערת ערבוב אחרונה, לנצח את החמאה עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
תפוחים חמוצים, קלופים וחתוכים לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'תפוחים חמוצים, קלופים וחתוכים לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'
בייגלה שמנמןבייגלה שמנמן
זילוף לציפויזילוף לציפוי
3 בצלים גדולים, מגוררים3 בצלים גדולים, מגוררים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי1/2 כוס צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
2
מוסיפים את הסוכר ומכים עוד 2 דקות, ואז מוסיפים את הביצים והוניל ומכים רק עד מעורב-לא להשתגע מנסה להפוך את הבלילה חלקה. אתה רוצה שהכל יהיה מעורב, אבל לא זה לא צריך להיות לחלוטין smooth.By יד או עם המהירות הנמוכה ביותר של מיקסר, להוסיף את תערובת הקמח לתערובת החמאה ומערבבים רק עד מעורבב. מערבבים את כל הצ ' יפס ואת הפקאן.קו גיליון עוגיות עם נייר כסף. באמצעות כף מעוגלת, לגרוף על 60 כפות של בצק ולסדר אותם על גיליון עוגיות מבלי לדאוג מרווח. מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומקררים בין לילה את כפות הבצק. כאשר מוכן לאפות, להסיר מהמקרר.מחממים תנור ל 350 מעלות F. ומניחים כמה גיליונות אפייה בנייר אלומיניום או נייר קלף.סידור כדורי בצק עוגיות קרים על גיליונות אפייה ולתת לבוא לטמפרטורת החדר כמו התנור מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
2-2/3 כוסות פטל שחור טרי2-2/3 כוסות פטל שחור טרי
פרחי לבנדר מיובשים, טחוניםפרחי לבנדר מיובשים, טחונים
בייגלה שמנמןבייגלה שמנמן
דמררה או סוכר חום בהירדמררה או סוכר חום בהיר
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
נשיקות שוקולד חלב ותוספת קצפת, לא חובהנשיקות שוקולד חלב ותוספת קצפת, לא חובה
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
זילוף לציפויזילוף לציפוי
1 1/2 כוסות פטל טרי או תותים פרוסים1 1/2 כוסות פטל טרי או תותים פרוסים
עצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלהעצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלה
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
ציוד שתשתמש בו
1 כוס חתיכות אפיית טופי (כגון SKOR®)1 כוס חתיכות אפיית טופי (כגון SKOR®)
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11 אונקיות עלי תרד, שטופים ויבשים11 אונקיות עלי תרד, שטופים ויבשים
3
אופים גיליון אחד בכל פעם על המדף המרכזי במשך 15 דקות או עד עוגיות משחימים יפה.
מרכיבים שתצטרך
דמררה או סוכר חום בהירדמררה או סוכר חום בהיר
ציוד שתשתמש בו
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס
4
בואו להתקרר על גיליון בישול במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט לסיים קירור. לחלופין, אתה יכול לאפות שני גיליונות בכל פעם באמצעות המדף האמצעי והתחתון, אבל חלופי על באמצע הדרך כך עוגיות לאפות באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
דמררה או סוכר חום בהירדמררה או סוכר חום בהיר
ציוד שתשתמש בו
פרי למריחה של פטל שחור ללא גרעיניםפרי למריחה של פטל שחור ללא גרעינים
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס