ביזון ופאי רועים ביין אדום
ביזון ופאי רועים ביין אדום עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 1824 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 138 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את כל קמח המטרה, תפוחי אדמה חלודים, בייקון לוח ללא קמטים, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. נסו ביזון ופאי רועים ביין אדום, עוגת תאו ביזון בטטה, ו פשטידת רועים (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 4 מרכיבים גדולקערה.
לחמם סיר גדול overmedium חום.
מוסיף בייקון; לבשל עד פריך.
הוסף 2 כפות שמן לסיר; להגדיל את החום בינוני גבוה.עבודה בקבוצות, לבשל ביזון untilbraked, הוספת שמן נוסף על ידי כף חזור לאותה קערה.
תוספות בצל, גזר, סלרי, שום טופוט; לכסות ולבשל עד ירקות מתרככים, ערבוב מדי פעם, כ 5 דקות.
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה, מגרדים כלחתיכות לא מכוסות.
מוסיפים מרק, עגבניות, bayleaves, טימין, מרווה, בייקון שמורות, וbison. להפחית את החום לנמוך. כיסוי; ביזון simmeruntil הוא רך,ערבוב מדי פעם, על 2 שעות (בשר עשוי להימשך 1 1/2 שעות).
בינתיים, לבשל בצל פנינה גדולמאכל מים מלוחים רותחים 2 דקות.
העברה לקערה של מי קרח; לקצץ ולקלף.
מעבירים ביזון לתבנית אפייה.
חותכים בשר מעצמות; חותכים בשר לתוך 3/4-inchcubes.
מוסיפים גזר לבן ולפת לסיר עםרוטב מזון. מבשלים עד מכרז, בוחשבאזורי, 10 עד 15 דקות.
הוסף pearlonions; לבשל 5 דקות. להחזיר בשר לסיר.מתבלים במלח ופלפל.
עגבניות בסיר גדול של רותחים מלוחים קלות עד למכרז, 18 עד 20 דקות.
מחממים חלב, חמאה ושמנת במדיומסאוקפן עד שכמעט רותחים. אורז potatoesinto קערת ערבוב גדולה; להוסיף תערובת חלב, 1 כפית מלח גס, ו 1/2 כפית ו whisk עד חלקה slightlycooled, על 2 דקות.
מחממים תנור ל 204°. כף bisonfilling לתוך 3 ליטר (13x9x2 אינץ') bakingdish. כפית פירה מעל; smoothtop כדי לכסות לחלוטין.
מקציפים ביצה 1 כף מים כדי להתמזג.
מברשת על תפוחי אדמה, thensprinkle גבינה בכל רחבי. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
אופים עוגה עד העליון הוא השחמה ומילויהוא מחומם דרך, 30 עד 40 דקות (50 עד 60minutes אם מקורר).
נסה אדום בעל גוף מלא, כמו2007 אוגוסט בסק Crozes-Hermitage (צרפת, 20$), עם פשטידת הרועים.