קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות29
מגזין

ביזון וריקוטה קציץ בשר

ביזון וריקוטה קציץ בשר
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא מובא אליך על ידי בישול עם מישל. מתכונים דומים: בייקון ביזון קל קציץ בשר, קציץ בשר ריקוטה, ו קציץ בשר ממולא ריקוטה.

הוראות

1
מחממים חלב ומערבבים גיליון ג ' לטין כדי להמיס אותו.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
2
מערבבים ריקוטה, בצל, גזר, סלרי, שום, ביצים, קטשופ, פטרוזיליה, מלח ופלפל ומערבבים יחד עד חלקה. מערבבים בחלב וג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
מוסיפים את ביזון הקרקע ולהשתמש במזלג לערבב בעדינות מרכיבים יחד. התחל להוסיף פירורי לחם, 1/2 כוס בכל פעם, עד הבשר נראה להחזיק יחד. ודא התערובת שלך נשאר די לח. צורה תערובת לתוך כיכר על 2 אינץ ' עבה על תבנית אפייה מרופדת עם אניה סיליקון.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ביזון טחוןביזון טחון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
מורחים הנותרים 1 כוס קטשופ מעל ואופים ב 350 מעלות במשך שעה. קציץ בשר זה נועד להיות די לח וקטיפתי, אבל אם אתה מעדיף גרסה הדוקה או יבשה יותר, רק להוסיף פירורי לחם יותר.Facebook
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
טוויטר
6
Google
7
Pinterest
8
כיס
9
דוא " ל
10
שם (חובה)דואר (לא יפורסם) (חובה)אתר קודם
11
הבא