1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
3
מוסיפים את ביזון הקרקע ולהשתמש במזלג לערבב בעדינות מרכיבים יחד. התחל להוסיף פירורי לחם, 1/2 כוס בכל פעם, עד הבשר נראה להחזיק יחד. ודא התערובת שלך נשאר די לח. צורה תערובת לתוך כיכר על 2 אינץ ' עבה על תבנית אפייה מרופדת עם אניה סיליקון.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ביזון טחון
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מורחים הנותרים 1 כוס קטשופ מעל ואופים ב 350 מעלות במשך שעה. קציץ בשר זה נועד להיות די לח וקטיפתי, אבל אם אתה מעדיף גרסה הדוקה או יבשה יותר, רק להוסיף פירורי לחם יותר.Facebook