ביזון וריקוטה קציץ בשר
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא מובא אליך על ידי בישול עם מישל. מתכונים דומים: בייקון ביזון קל קציץ בשר, קציץ בשר ריקוטה, ו קציץ בשר ממולא ריקוטה.
הוראות
מחממים חלב ומערבבים גיליון ג ' לטין כדי להמיס אותו.
מערבבים ריקוטה, בצל, גזר, סלרי, שום, ביצים, קטשופ, פטרוזיליה, מלח ופלפל ומערבבים יחד עד חלקה. מערבבים בחלב וג ' לטין.
מוסיפים את ביזון הקרקע ולהשתמש במזלג לערבב בעדינות מרכיבים יחד. התחל להוסיף פירורי לחם, 1/2 כוס בכל פעם, עד הבשר נראה להחזיק יחד. ודא התערובת שלך נשאר די לח. צורה תערובת לתוך כיכר על 2 אינץ ' עבה על תבנית אפייה מרופדת עם אניה סיליקון.
מורחים הנותרים 1 כוס קטשופ מעל ואופים ב 350 מעלות במשך שעה. קציץ בשר זה נועד להיות די לח וקטיפתי, אבל אם אתה מעדיף גרסה הדוקה או יבשה יותר, רק להוסיף פירורי לחם יותר.Facebook
שם (חובה)דואר (לא יפורסם) (חובה)אתר קודם