3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
מוסיפים את ביזון הקרקע ולהשתמש במזלג לערבב בעדינות מרכיבים יחד. התחל להוסיף פירורי לחם, 1/2 כוס בכל פעם, עד הבשר נראה להחזיק יחד. ודא התערובת שלך נשאר די לח. צורה תערובת לתוך כיכר על 2 אינץ ' עבה על תבנית אפייה מרופדת עם אניה סיליקון.
מורחים הנותרים 1 כוס קטשופ מעל ואופים ב 350 מעלות במשך שעה. קציץ בשר זה נועד להיות די לח וקטיפתי, אבל אם אתה מעדיף גרסה הדוקה או יבשה יותר, רק להוסיף פירורי לחם יותר.Facebook