קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

בייבי פורטובלה אלפרדו רוטב

בייבי פורטובלה אלפרדו רוטב
זה עובד טוב כמו רוטב. גשו לסופר וקנו חמאה, תערובת גבינה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו בורגר פטריות פורטובלה, המבורגרים פורטובלה טריים, ו פסטה עם חצילים, פורטובלה ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעבד פטריות, בצל, ושום בבלנדר עד תערובת הוא מחית. ממיסים 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את הדבק פטריות בחמאה מומסת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
ממיסים 2 כפות יותר חמאה בסיר נפרד על חום בינוני; בהדרגה מפזרים קמח לתוך החמאה המומסת, תוך ערבוב ללא הרף.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מקציפים חצי וחצי לתוך ממרח הקמח; מבשלים ומערבבים עד שהרוטב סמיך וחלק, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
לטאטא תערובת פטריות לתוך רוטב ומבשלים עד הרוטב התעבה קצת יותר, על 10 דקות. מערבבים גבינה לתוך הרוטב; לבשל עד הגבינה נמסה, 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.