קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

בייגל וגבינה אופים

בייגל וגבינה אופים
לאפות בייגל וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 296 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות אם יש לך בצל, חלב, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: ביצה מקושקשת ובייגל גבינה, כריך נקניק, ביצה וגבינה בייגל, ו ריבועי בייגל עם בשר וגבינה.

הוראות

1
מניחים את הבייקון והבצל במחבת גדולה, עמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לנקז, ולהניח בצד. פורסים כל בייגל ל-4 פרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
3
מסדרים 6 פרוסות בייגל בתחתית צלחת אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ'. מכסים עם תערובת בייקון ובצל, ואחריו גבינת צ ' דר. למעלה עם חתיכות בייגל שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
בייגלבייגל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, חלב, פטרוזיליה, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים את תערובת הביצים על שכבות הבייגל. מכסים, ומקררים 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). לחשוף את צלחת בייגל צונן, ואופים בתנור שחומם מראש 25 עד 30 דקות, או עד ביצים מוצקות.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מפזרים גבינת פרמזן, ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן