קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

בייגל וגבינה אופים

בייגל וגבינה אופים
לאפות בייגל וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 296 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות אם יש לך בצל, חלב, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: ביצה מקושקשת ובייגל גבינה, כריך נקניק, ביצה וגבינה בייגל, ו ריבועי בייגל עם בשר וגבינה.

הוראות

1
מניחים את הבייקון והבצל במחבת גדולה, עמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
לנקז, ולהניח בצד. פורסים כל בייגל ל-4 פרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
3
מסדרים 6 פרוסות בייגל בתחתית צלחת אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ'. מכסים עם תערובת בייקון ובצל, ואחריו גבינת צ ' דר. למעלה עם חתיכות בייגל שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
בייגלבייגל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, חלב, פטרוזיליה, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים את תערובת הביצים על שכבות הבייגל. מכסים, ומקררים 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). לחשוף את צלחת בייגל צונן, ואופים בתנור שחומם מראש 25 עד 30 דקות, או עד ביצים מוצקות.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מפזרים גבינת פרמזן, ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן