בייגל פרנץ ' טוסט
כמה אנשים ממש אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם בייגלים קטנים עד בינוניים, דל שומן, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. נסו בייגל פרנץ ' טוסט-ללא גלוטן, טיפים עבור לחם מטוגן בריא יותר + אוכמניות שיבולת שועל פרנץ ' טוסט, ו ממרח גבינת שמנת מימוזה לבייגלים או טוסט (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בייגלים לחצאים. אם משתמשים בבייגלים גדולים, חותכים אופקית ל-3 פרוסות.
מערבבים חלב וביצים בקערה גדולה ומקציפים עד מוקצף.
העברה ל 13 על ידי 9 אינץ תבנית אפייה.
מוסיפים בייגל לצלחת ומאפשרים להשרות עד בקלות פירסינג במזלג, אבל לא מתפרקים, מרפרף פעם אחת במהלך השרייה, 15 עד 20 דקות בסך הכל.
להעביר בייגלים לצלחת גדולה ולחזור עם בייגלים הנותרים לפי הצורך.
חמאת חום במחבת nonstick 12 אינץ ' או מחבת מחבת מעל חום גבוה בינוני עד תת-קבוצות הקצפה.
מוסיפים בייגל עם הפנים כלפי מטה ומבשלים עד הזהב, על 2 דקות. הפוך בייגל עם מרית דקה ומבשל בצד השני עד הזהב, 2 עד 3 דקות יותר.
מגישים מיד עם סירופ, חמאה, דבש או ריבה. אם תרצה, לשמש טוסט צרפתי 'ממולא' עם גבינת שמנת, עם סירופ או דבש.