בייגלה הכל
גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו מתאבן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה טוב. נסו בייגלה, בייגלה הכל, ו בייגלה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1 1/2 כוסות מים חמים (110 מעלות F עד 115 מעלות F), שמרים אגבה בקערה. להפריש 5 דקות.
במעבד מזון מצויד בלהב הבצק, דופק את קמח החיטה המלאה, 2 כוסות קמח לכל מטרה ומלח הים.
מוסיפים 1 ביצה ואת תערובת השמרים ואת הדופק במרווחים של 10 שניות עד הבצק מגיע יחד, על 3 פולסים. להתברר על לוח מקומח. ללוש 10 עד 12 פעמים, להוסיף עד 3/4 כוס יותר קמח אם הבצק הוא דביק מדי.
חותכים את הבצק ל 4 מנות שוות; מכסים במגבת נקייה.
על לוח משוריין, לרדד חתיכת בצק אחת לתוך מלבן 14-by-11 אינץ', 1/4 אינץ ' עבה, עם צד קצר יותר מולך.
מפזרים 2 כפות צ 'דר על אמצע הבצק; מקפלים את השליש התחתון של הבצק על גבי הגבינה, ואז מפזרים עוד 2 כפות צ' דר על החלק המקופל. מקפלים את השליש העליון של הבצק על הגבינה. נאסוף מחדש את הבצק למלבן בגודל 14 על 11 אינץ'.
חתוך לשבע רצועות 11 על 2 אינץ'.
אחד בכל פעם, לצבוט את הקצוות הארוכים לחתוך של כל רצועה יחד להתגלגל לתוך חבל 12 אינץ ' עם הידיים.
מעבירים את החבל לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. לתפוס את הקצוות ולהביא אותם אחד לכיוון השני, יצירת צורה U, ואז לחצות את הקצה השמאלי על הקצה הימני כדי ליצור צורה בייגלה. לחצות את הקצה השמאלי על הזכות שוב לעשות טוויסט באמצע.
חזור עם 3 חתיכות הבצק הנותרות והגבינה הנותרת, ריווח בייגלה 3 סנטימטרים זה מזה. מניחים בצד במשך 10 עד 15 דקות; מחממים את התנור ל 475 מעלות F.
לנצח את הביצה הנותרת בקערה.
מברישים את הבייגלה עם הביצה; מפזרים זרעי פרג, זרעי שומשום, פתיתי בצל ומלח גס.
אופים עד השחמה, 16 עד 18 דקות, בודק את הבייגלה כל 5 דקות כדי למנוע overbaking.