בייגלה רך
בייגלה רך עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון טבעוני זה מגיש 20 . מנה אחת מכילה 50 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם מלח, סודה לשתיה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בייגלה רך, בייגלה רך, ו בייגלה רך.
הוראות
מערבבים 1 כוס מים חמים (105f עד 43°), שמרים, סוכר ומלח במערבל חשמלי מצויד וו בצק. להפריש עד שמרים יש מומס בועות תערובת, על 5 דקות. מערבבים בשני הקמחים, להגדיר מהירות מערבל בינוני ללוש עם וו בצק עד הבצק הוא חלק וגמיש, על 10 דקות. (או, לערבב עם כף עץ ללוש ביד.)
להעביר את הבצק לקערה משומנת, לכסות במגבת מטבח נקייה ולהניח בצד במקום חם, ללא טיוטה עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 218°. שמן 2 גיליונות אפייה גדולים. מערבבים סודה לשתיה ו 2 כוסות מים חמים בקערה עד מומס.
להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין; לחתוך 20 כדורים בגודל שווה. עבודה עם 1 בכל פעם, לגלגל ולמתוח כל כדור כדי ליצור רזה, 12-15 אינץ ' ארוך חבלים. לסובב כל אחד לצורת בייגלה.
השתמש בכף מחוררת לטבול כל בייגלה לתוך פתרון סודה לשתיה; מקום על תבנית אפייה. לעצב מחדש לפי הצורך.
אופים עד השחמה, כ -10 דקות.
הסר גיליונות למדף תיל כדי להתקרר במשך 10 דקות; להעביר בייגלה למדף להתקרר עוד יותר.