קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

בייגלה רך עם רוטב Queso Poblano ורוטב חרדל

בייגלה רך עם רוטב Queso Poblano ורוטב חרדל
בייגלה רך עם רוטב Queso Poblano ורוטב חרדל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 724 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, מים, מלח ים גס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. 34 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: בייגלה רך תוצרת בית עם רוטב גבינת צ'דר באפלו, בייגלה רך עם חרדל, ו כעכים רכים חרדל מ ' חטיפים מלוחים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
לטאטא בחלב ומבשלים עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
הסר מהחום ומערבבים את גבינת מונטריי ג 'ק, צ' ילי poblano, ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפל Poblanoפלפל Poblano
6
מניחים את רוטב queso לתוך קערה ומפזרים poblano קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblanoפלפל Poblano
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
לטאטא יחד את חרדל ודבש, לטעום, עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
בואו לשבת לפחות 30 דקות לפני ההגשה.;
9
קו 2 מחבתות חצי גיליון עם נייר קלף ולרסס בנדיבות עם ספריי ירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
10
מערבבים את המים, הסוכר, השמרים והחמאה בקערה של מערבל לעמוד ומערבבים עם הוו בצק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
11
בואו לשבת במשך 5 דקות.
12
מוסיפים את המלח והקמח ומערבבים במהירות נמוכה עד לשילוב. הגדל את המהירות למדיום והמשיך ללוש עד שהבצק יהיה חלק ומתחיל להתרחק מצידה של הקערה, כ-3 עד 4 דקות. אם הבצק נראה רטוב מדי, מוסיפים קמח נוסף, 1 כף בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
הסר את הבצק מהקערה, מניחים על משטח שטוח ולשים לכדור עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
שמן קערה עם שמן צמחי, להוסיף את הבצק ולהפוך מעיל עם השמן. מכסים במגבת נקייה או בניילון נצמד ומניחים במקום חם עד שהבצק מכפיל את גודלו, כ-1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
15
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
מביאים את המים לרתיחה במחבת קלייה קטנה על חום גבוה ומוסיפים את סודה לשתיה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
17
מוציאים את הבצק מהקערה ומניחים על משטח שטוח. מחלקים את הבצק ל 8 חתיכות שוות, על 4 1/4 ל 4 1/2 אונקיות כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
18
גלגל כל חתיכה לתוך חבל ארוך מדידה 22 אינץ ' וצורה: קח את הצד הימני לחצות שמאלה. לחצות ימינה שמאלה שוב ולהפוך למעלה. מרתיחים את הכעכים בתמיסת המים, 2 בכל פעם במשך 30 שניות, מתיזים את העליונים עם מים מחוממים באמצעות כף.
מרכיבים שתצטרך
בייגלהבייגלה
מיםמים
גלולגלול
19
הסר עם מרית שטוחה גדולה או עכביש.
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
20
מניחים 4 כעכים על כל תבנית אפייה, מברישים את החלק העליון עם שטיפת הביצים ומתבלים בנדיבות עם המלח.
מרכיבים שתצטרך
בייגלהבייגלה
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
21
מניחים לתנור ואופים במשך 15 עד 18 דקות עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
22
הסר מתלה אפייה ולתת לנוח 5 דקות לפני האכילה. לטבול לתוך הרטבים הרצויים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון

מרכיבים