בייגלה רך עם רוטב Queso Poblano ורוטב חרדל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 724 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, מים, מלח ים גס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. 34 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: בייגלה רך תוצרת בית עם רוטב גבינת צ'דר באפלו, בייגלה רך עם חרדל, ו כעכים רכים חרדל מ ' חטיפים מלוחים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
4
לטאטא בחלב ומבשלים עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
הסר מהחום ומערבבים את גבינת מונטריי ג 'ק, צ' ילי poblano, ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטריי
מלח ופלפל
פלפל Poblano
6
מניחים את רוטב queso לתוך קערה ומפזרים poblano קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblano
רוטב
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
לטאטא יחד את חרדל ודבש, לטעום, עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
דבש
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
בואו לשבת לפחות 30 דקות לפני ההגשה.;
9
קו 2 מחבתות חצי גיליון עם נייר קלף ולרסס בנדיבות עם ספריי ירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
10
מערבבים את המים, הסוכר, השמרים והחמאה בקערה של מערבל לעמוד ומערבבים עם הוו בצק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצק
סוכר
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
קערה
11
בואו לשבת במשך 5 דקות.
12
מוסיפים את המלח והקמח ומערבבים במהירות נמוכה עד לשילוב. הגדל את המהירות למדיום והמשיך ללוש עד שהבצק יהיה חלק ומתחיל להתרחק מצידה של הקערה, כ-3 עד 4 דקות. אם הבצק נראה רטוב מדי, מוסיפים קמח נוסף, 1 כף בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
13
הסר את הבצק מהקערה, מניחים על משטח שטוח ולשים לכדור עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
קערה
14
שמן קערה עם שמן צמחי, להוסיף את הבצק ולהפוך מעיל עם השמן. מכסים במגבת נקייה או בניילון נצמד ומניחים במקום חם עד שהבצק מכפיל את גודלו, כ-1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
15
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
16
מביאים את המים לרתיחה במחבת קלייה קטנה על חום גבוה ומוסיפים את סודה לשתיה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
17
מוציאים את הבצק מהקערה ומניחים על משטח שטוח. מחלקים את הבצק ל 8 חתיכות שוות, על 4 1/4 ל 4 1/2 אונקיות כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
קערה
18
גלגל כל חתיכה לתוך חבל ארוך מדידה 22 אינץ ' וצורה: קח את הצד הימני לחצות שמאלה. לחצות ימינה שמאלה שוב ולהפוך למעלה. מרתיחים את הכעכים בתמיסת המים, 2 בכל פעם במשך 30 שניות, מתיזים את העליונים עם מים מחוממים באמצעות כף.
מרכיבים שתצטרך
בייגלה
מים
גלול
19
הסר עם מרית שטוחה גדולה או עכביש.
ציוד שתשתמש בו
מרית
20
מניחים 4 כעכים על כל תבנית אפייה, מברישים את החלק העליון עם שטיפת הביצים ומתבלים בנדיבות עם המלח.
מרכיבים שתצטרך
בייגלה
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
21
מניחים לתנור ואופים במשך 15 עד 18 דקות עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנור
22
הסר מתלה אפייה ולתת לנוח 5 דקות לפני האכילה. לטבול לתוך הרטבים הרצויים.