בייגלים
בייגל עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש ביצה לבן, סודה לשתייה, סוכר חום, וקצת שמן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם ולטו אובו צמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. מתכונים דומים: בייגלים, הכל בייגלה, ו בייגלים.
הוראות
מערבבים את השמרים עם 300 מ " ל מים פושרים.
שים את הקמח, הסוכר ומלח כפית 1 בקערה גדולה ומערבבים יחד.
יוצקים מעל נוזל שמרים ומערבבים לתוך בצק מחוספס.
עצה החוצה על משטח העבודה ללוש יחד עד חלקה וגמיש זה צריך לקחת בערך 10 דקות.
שים את הבצק בקערה משומנת קלות לכסות עם חתיכת סרט נצמד משומן.
מקום באזור חם ולהשאיר עד הוכפל בגודל, על 1 hr, ולאחר מכן לחשוף להטות על משטח העבודה שלך.
מחלקים את הבצק לתוך 10 מנות וליצור כדורים אני אוהב לשקול אותם כדי לוודא כי הם כולם באותו גודל. בשורה על 2 מגשי אפייה מרופדים בקלף ולכסות קלות עם סרט נצמד.
השאירו במשך כ 30 דקות או עד עלה ונפוח, ואז להסיר את הסרט להיאחז.
השתמש באצבע מקומטת כדי לעשות חור במרכז כל בייגל, מתערבל אותו סביב כדי למתוח את הבצק קצת, אבל להיזהר לא לדפוק יותר מדי אוויר.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה.
הוסף את סודה לשתייה כדי alkalise המים (ראה קצה, למטה משמאל).
מניחים 1-2 של הבייגלים במים בכל פעם ומרתיחים במשך 1 דקות (2 דקות אם אתה רוצה בייגל לעיסה), מתהפך באמצע. באמצעות כפית מחוררת, להרים את הבייגלים, לנקז היטב ולמקם בחזרה על מגש האפייה.
מברישים את הבייגלים עם החלבון ומפזרים את הזרעים הנבחרים שלכם.
אופים במשך 20-25 דקות או עד חום זהוב.
להעביר מתלה תיל להתקרר לפני האוכל. הם ישמרו במשך 3-4 ימים, או להקפיא במשך 2 חודשים (לראות איך להקפיא, מתחת שמאלה).