קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

בייליס פודינג Parfaits עם שיבולת שועל - אגוז קראנץ

בייליס פודינג Parfaits עם שיבולת שועל - אגוז קראנץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Parfaits פודינג בייליס עם שיבולת שועל-אגוז קראנץ. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 858 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך שיבולת שועל מיושנת, סוכר חום זהוב, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits, פירות פטל וקוקוס עם קוקוס-אגוז קראנץ, ו בייליס פודינג חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים חמאה ומשפשפים בקצות האצבעות עד שהתערובת יוצרת גושים לחים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מערבבים באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
5
מפזרים תערובת על תבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים עד חום זהוב פריך, מדי פעם ערבוב בעדינות ולהשאיר תערובת בגושים, כ -35 דקות. מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. חנות אטומה.)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
שלב 3/4 כוס קרם, 6 כפות בייליס ליקר, סוכר, חלמונים ואגוז מוסקט בקערת מתכת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בייליס אייריש קריםבייליס אייריש קרים
(מקרטון)(מקרטון)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים). באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח עד custard מתעבה ו מדחום רושמים 71°, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר מעל המים והכה עד מגניב, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
מערבבים הנותרים 6 כפות ליקר. מקציפים הנותרים 1/2 כוס קרם בקערה בינונית עד פסגות בינוניות. מקפלים לתוך פודינג. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(מקרטון)(מקרטון)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
שכבה 1/4 פודינג כוס, 1 כף דומדמניות ו 3 כפות מחנק בכל אחד שש 12-אונקיות גביע; לחזור שכבות 1 יותר זמן.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
6
מגישים מיד או לקרר עד 1 שעה.