קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בייקון Hasselback תפוחי אדמה

בייקון Hasselback תפוחי אדמה
תפוחי אדמה בייקון Hasselback יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 217 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם פטרוזיליה, חמאה, מלח כשר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכונים דומים: Hasselback תפוחי אדמה עם גבינה ובייקון, חמאה חומה יש תפוחי אדמה (תפוחי אדמה אקורדיון), ו תפוחי אדמה HASSELBACK.

הוראות

1
להניח את חתיכות הבייקון על תבנית אפייה להקפיא עד קשה, כ -30 דקות. בינתיים, מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
באמצעות סכין חדה, לעשות חתכים לרוחב בכל תפוח אדמה, על 1/8 אינץ 'זה מזה, לעצור על 1/4 אינץ' מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מוסיפים את תפוחי האדמה למים הרותחים ומבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
הסר עם כפית מחוררת ולהעביר בזהירות לתבנית אפייה; תן להתקרר מעט. לטפוח את תפוחי האדמה יבש, ולאחר מכן להכניס 3 חתיכות של בייקון קפוא לתוך החתכים של כל תפוח אדמה, מרווחים את הבייקון באופן שווה ולתת לו לתקוע מתוך החלק העליון. ממיסים 5 כפות חמאה ומברשת בנדיבות על תפוחי האדמה ובחתכים. שמור כל חמאה עודפת לצלחת. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מעבירים את תפוחי האדמה לתנור ואופים עד שהחצאים משוחים ופריכים, כ -2 שעות, מתבלים באמצע עם החמאה המומסת השמורה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
כאשר תפוחי האדמה כמעט נעשה, להמיס את הנותרים 3 כפות חמאה ומערבבים עם בצל ירוק, פטרוזיליה ושום. כפית על תפוחי האדמה וצלי 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
7
מעבירים למגש ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8
צילום: Gentl & Hyers