בייקון, בורבון ואגוזי אגוזים שוקו חם
אם יש לכם שבבי שוקולד מרירים, בורבון, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. נסו Bacon, Bourbon And Hazelnut Cinnamon Bunns, בורבון ומילקשייק שוקולד חם, ו ריבת בייקון בורבון שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה, כבדה עם תחתית מעל חום בינוני-נמוך עד פריך ו שניתנו.
מעביר בייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
יוצקים שומן לתוך קערה קטנה ומערבבים עמילן תירס עם מזלג.
בסיר בינוני, מערבבים קקאו עם סוכר ומלח. מערבבים בתערובת שומן חזיר/עמילן תירס שמורות, חלב, שוקולד חלב ושוקולד מריר.
חום מעל חום בינוני עד, ערבוב כל הזמן, עד שוקולד נמס תערובת חם. בעדינות להקציף תערובת הומוגנית לחלוטין.
תוסיף פרנג ' ליקו ובורבון.
יוצקים לתוך כוסות מנה בודדות. למעלה עם קצפת, אגוזי לוז קצוצים, ורצועת בייקון.