קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

בייקון גבינה כחולה סלט ברזל שטוח

בייקון גבינה כחולה סלט ברזל שטוח
סלט גבינה כחולה בייקון שטוח עשוי להיות המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן וקטוגני זה מגיש 1 . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -340 גרם חלבון , 468 גרם שומן ובסך הכל 5917 קלוריות . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חסה אייסברג, בייקון, גבינה ופלפל טחון טרי. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ו-8 יאמרו שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). סטייק ברזל שטוח במרינדה , פיצת לחם שטוח עם תפוחי אדמה מוזהבים ובצל מקורמל , ומסאלה רוטי/צ'פאטי (לחם שטוח הודי מתובל) דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
שפשפו את סטייקי הברזל השטוחים ברוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
סטייק ברזל שטוחסטייק ברזל שטוח
1 1/2 פאונד אפונה סגולה קפואה1 1/2 פאונד אפונה סגולה קפואה
3 כפות ליקר בטעם תפוז (מומלץ: Triple Sec)3 כפות ליקר בטעם תפוז (מומלץ: Triple Sec)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה אחידה ופריכה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש
3
מוציאים את הבייקון לצינון על צלחת מרופדת בנייר סופג, תוך השארת השומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש
4
מחממים את שומן הבייקון על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
5
מניחים את סטייקי הברזל השטוחים בשומן החם ומבשלים עד לדרגת העשייה הרצויה, 3 עד 4 דקות לכל צד למשך בינוני. בסיום, מוציאים את הסטייקים ושומרים חמים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק ברזל שטוחסטייק ברזל שטוח
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
6
מניחים את חסת האייסברג, החסה האדומה ועלי הבייבי בקערת סלט גדולה. זורקים עם רוטב הגבינה הכחולה, ואז מפזרים את הגבינה הכחולה וגבינת הצ'דר. מפוררים את הבייקון ומפזרים מעל. פורסים דק את סטייק הברזל השטוח, ומסדרים מעל הסלט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה כחולהרוטב גבינה כחולה
חסה עלה אדוםחסה עלה אדום
סטייק ברזל שטוחסטייק ברזל שטוח
חסה קרחוןחסה קרחון
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
יוגורט (עדיף יווני ללא שומן)יוגורט (עדיף יווני ללא שומן)
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות תיבול בשר2 כפיות תיבול בשר