בייקון גבינה כחולה סלט ברזל שטוח
סלט גבינה כחולה בייקון שטוח עשוי להיות המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן וקטוגני זה מגיש 1 . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -340 גרם חלבון , 468 גרם שומן ובסך הכל 5917 קלוריות . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חסה אייסברג, בייקון, גבינה ופלפל טחון טרי. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ו-8 יאמרו שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). סטייק ברזל שטוח במרינדה , פיצת לחם שטוח עם תפוחי אדמה מוזהבים ובצל מקורמל , ומסאלה רוטי/צ'פאטי (לחם שטוח הודי מתובל) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
שפשפו את סטייקי הברזל השטוחים ברוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל; לְהַפְרִישׁ.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה אחידה ופריכה.
מוציאים את הבייקון לצינון על צלחת מרופדת בנייר סופג, תוך השארת השומן במחבת.
מחממים את שומן הבייקון על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מתחיל לעשן.
מניחים את סטייקי הברזל השטוחים בשומן החם ומבשלים עד לדרגת העשייה הרצויה, 3 עד 4 דקות לכל צד למשך בינוני. בסיום, מוציאים את הסטייקים ושומרים חמים.
מניחים את חסת האייסברג, החסה האדומה ועלי הבייבי בקערת סלט גדולה. זורקים עם רוטב הגבינה הכחולה, ואז מפזרים את הגבינה הכחולה וגבינת הצ'דר. מפוררים את הבייקון ומפזרים מעל. פורסים דק את סטייק הברזל השטוח, ומסדרים מעל הסלט.