בייקון ועוטפת שוויצרית עם ממרח Adobo
בייקון ועוטפת שוויצרי עם ממרח Adobo עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. אם יש לכם עגבניות, בצל דק, חסה רומאית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו ממרח שווייצרי ושקד חם, ממרח שוויצרי ושקדים חמים, ו עוטפת מנגולד שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
הסר 1 כפית רוטב אדובו מפחית. מילואים צ ' ילי ורוטב adobo הנותרים לשימוש נוסף.
שלב 1 כפית רוטב אדובו, שמנת חמוצה, ושום בקערה קטנה, ערבוב עד מעורבב.
מורחים תערובת רוטב adobo באופן שווה על עוטפת כריך. מסדרים 3 חצאי בייקון לרוחב מרכז כל לעטוף. מעל כל אחד עם פרוסת גבינה. למעלה באופן שווה עם בצל, עגבניות, וחסה. החל מקצה קצר, להפשיל עוטפות; לחתוך לשניים.