בייקון וריזוטו פטריות בר עם תרד תינוק
בייקון וריזוטו פטריות בר עם תרד התינוק נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אורז arborio, פטריות צדפות, יין מדיירה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ריזוטו פטריות בר תרד בייקון, פטריות בר, עוף וריזוטו בייקון, ו ריזוטו פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
להביא ציר עוף תוצרת בית לרתיחה בסיר קטן (לא להרתיח); לשמור על חום נמוך חם.
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בייקון למחבת; מבשלים 8 דקות או עד פריך, ערבוב מדי פעם.
הסר בייקון מחבת עם כפית מחוררת.
להוסיף שאלוט, שמן, טימין, ושום לטפטפים במחבת; לבשל 6 דקות או עד שאלוט הם במכרז, ערבוב מדי פעם. מערבבים פטריות; לבשל 8 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים אורז, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים במדיירה; לבשל 1 דקה או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן. מערבבים 1 מלאי כוס; לבשל 4 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
להוסיף מלאי שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של המניה נספג לפני הוספת הבא (כ 25 דקות בסך הכל). מערבבים בתרד; לבשל 1 דקה.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה, מלח ופלפל.
הערה יין: פינו נואר בעל גוף בהיר יכול להדהד את הטעמים המעושנים והארצי של בייקון וריזוטו פטריות בר עם תרד תינוק, מבלי להשתלט על המנה כמו יין אדום גדול יותר. Redtree Pinot Noir 2008 ($8), מקליפורניה, מראה את האדמומיות הארומטית של הענבים, יחד עם פירות יער נמרצים, המספקים ניגוד לניקוי חיך למרקם השמנתי של המנה הזו. Jeffery Lindenmuth