צריך מנה עיקרית ללא חלב? בלגן דגים חדורי בייקון בקרוליינה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 941 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מלח כשר, גבעולי סלרי, jalapeño, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. נסו אורז עם בייקון מטוגן בקרוליינה, בלבול תות שדה, ו בלגן ג'ינג'ר אננס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים צדפי שרימפס ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ורוד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
מוסיפים 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מבשלים בעדינות עד הנוזל מצטמצם 2 כוסות. מסננים מלאי, משליכים פגזים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מלאי כיסוי וצינה ושרימפס בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
4
לקשור עלי טימין ועלי דפנה לחבילה עם חוט מטבח; להפריש. עגבניות דופק עם מיצים במעבד מזון עד צורות צ ' אנקי טהור; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
חוט קצבים
5
מחממים בייקון בתנור הולנדי גדול על אש בינונית נמוכה; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד כמה שומן הוא שניתנו בייקון רק מתחיל פריך, 10-15 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר בייקון מגבות נייר לניקוז; להזמין 2 כפות בייקון טפטוף עבור קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
קרוטונים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
6
מוסיפים סלרי, גזר, בצל, כרישה לסיר. להגדיל את החום בינוני ומבשלים עד ירקות רכים, על 10 דקות.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.