קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות62
מגזין

בייקון-מעורב בלגן דג קרוליינה

בייקון-מעורב בלגן דג קרוליינה
צריך מנה עיקרית ללא חלב? בלגן דגים חדורי בייקון בקרוליינה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 941 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מלח כשר, גבעולי סלרי, jalapeño, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. נסו אורז עם בייקון מטוגן בקרוליינה, בלבול תות שדה, ו בלגן ג'ינג'ר אננס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים צדפי שרימפס ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ורוד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
מוסיפים 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מבשלים בעדינות עד הנוזל מצטמצם 2 כוסות. מסננים מלאי, משליכים פגזים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מלאי כיסוי וצינה ושרימפס בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
לקשור עלי טימין ועלי דפנה לחבילה עם חוט מטבח; להפריש. עגבניות דופק עם מיצים במעבד מזון עד צורות צ ' אנקי טהור; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
5
מחממים בייקון בתנור הולנדי גדול על אש בינונית נמוכה; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד כמה שומן הוא שניתנו בייקון רק מתחיל פריך, 10-15 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר בייקון מגבות נייר לניקוז; להזמין 2 כפות בייקון טפטוף עבור קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
6
מוסיפים סלרי, גזר, בצל, כרישה לסיר. להגדיל את החום בינוני ומבשלים עד ירקות רכים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
להוסיף שום, jalapeo, צרור עשב; לבשל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
8
הוסף עגבניות שמורות טהור; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
9
להוסיף מלאי שרימפס (או, אם השמטת הצעד הראשון, להוסיף 2 כוסות דגים מלאי או מיץ צדפות) ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים תפוחי אדמה ובייקון מבושל ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -15 דקות. תבשיל העונה עם מלח, פלפל, ורוטב פלפל חריף, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
בייקון מבושלבייקון מבושל
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
11
מוסיפים דגים ושרימפס; מביאים לרתיחה עדינה. כיסוי; לבשל עד דגים וחסילונים הם רק אטום במרכז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
12
בינתיים, תבריש שומן בייקון על טוסט כדי להכין קרוטונים. מצקת לתוך קערות מעל גריסים או אורז, מפזרים פטרוזיליה, ומקשטים כל קערה עם קרוטון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
קרוטוניםקרוטונים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.