בייקון מק
אם יש לך בייקון במרכז לחתוך, פסטה פנה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: בייקון וביצה מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה טבעוני, ו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר.
הוראות
להביא 6 ליטרים מים 1 כף מלח לרתיחה.
מוסיפים פסטה; מבשלים 8 דקות או עד אל דנטה; מסננים.
מערבבים קמח וחלב 1/2 כוס בסיר על חום בינוני. בהדרגה להוסיף 1 כוס חלב; להביא לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; תן לעמוד 4 דקות או עד שהוא מתקרר ל 15
מערבבים ב 1 1/2 גבינות כוסות.
מוסיפים 1/4 כפית מלח, בצל, רוטב חריף, פלפל ובייקון; מערבבים.
להוסיף פסטה; לזרוק. כפית לתוך 2 ליטר ברוילר-צלחת בטוחה מצופה ספריי בישול; העליון עם 1/2 כוס גבינה. צלייה 7 דקות.