בייקון-סלט תפוחי אדמה זית
בייקון-סלט תפוחי אדמה זית נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך תפוחי אדמה אדומים, חומץ סיידר, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה שמן זית, סלט תפוחי אדמה, ביצה וזיתים, ו סלט תפוחי אדמה עם ביצה וזיתים.
הוראות
לשטוף ולקרצף תפוחי אדמה; חצי לאורכו לחתוך לתוך 1/4-in. פרוסות. שים תפוחי אדמה בסיר גדול, מכסים במים קרים, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים מלח, מפחיתים את החום כדי לשמור על רתיחה איטית, ומבשלים תפוחי אדמה עד מכרז לנשוך, כ 8 דקות.
מסננים תפוחי אדמה ומכניסים לקערה גדולה.
בינתיים, במחבת גדולה (לא nonstick) על אש בינונית גבוהה, לבשל בייקון עד חום פריך.
מוסיפים חומץ, באמצעות כף עץ, לגרד כל חתיכות משחימים על החלק התחתון של המחבת. שמור על חום נמוך.
במעבד מזון, זיתים פולסים, בצלצלים וצלפים עד קצוצים.
מוסיפים בייקון לתערובת זית, מערבבים ושופכים על תפוחי אדמה.
מוסיפים פטרוזיליה וזורקים לשלב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.