קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

בייקון-סלט תפוחי אדמה זית

בייקון-סלט תפוחי אדמה זית
בייקון-סלט תפוחי אדמה זית נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך תפוחי אדמה אדומים, חומץ סיידר, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה שמן זית, סלט תפוחי אדמה, ביצה וזיתים, ו סלט תפוחי אדמה עם ביצה וזיתים.

הוראות

1
לשטוף ולקרצף תפוחי אדמה; חצי לאורכו לחתוך לתוך 1/4-in. פרוסות. שים תפוחי אדמה בסיר גדול, מכסים במים קרים, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים מלח, מפחיתים את החום כדי לשמור על רתיחה איטית, ומבשלים תפוחי אדמה עד מכרז לנשוך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים תפוחי אדמה ומכניסים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, במחבת גדולה (לא nonstick) על אש בינונית גבוהה, לבשל בייקון עד חום פריך.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים חומץ, באמצעות כף עץ, לגרד כל חתיכות משחימים על החלק התחתון של המחבת. שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
6
במעבד מזון, זיתים פולסים, בצלצלים וצלפים עד קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים בייקון לתערובת זית, מערבבים ושופכים על תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים פטרוזיליה וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.