בייקון עטוף טאטר פעוטות
בייקון עטוף טאטר פעוטות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, פודמפ ידידותי, וכל 30 מתכון משרת 16 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 10 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל של 366 קלוריות. 293 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו גבינה אמריקנית, בייקון, טאטר פעוטות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו בייקון עטוף טאטר פעוטות, בייקון עטוף טאטר פעוטות, ו בייקון עטוף טאטר פעוטות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מסדרים את טטות הטטר בשכבה אחת על תבנית גדולה.
אופים כ -10 דקות, כך שהם כבר לא קפואים אבל לא מבושלים לגמרי.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
מניחים פרוסות בייקון במחבת על אש בינונית. מטגנים בייקון עד שהוא מבושל אך עדיין גמיש.
שוברים כל פרוסת גבינה לחתיכות קטנות. כל פרוסה צריך לעשות על 16 חתיכות.
מניחים חתיכת גבינה על צדו של טוט טאטר. עוטפים עם חתיכת בייקון ומאובטחים בעזרת קיסם.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה. חזור על הפעולה עד שנגמר לך הטוטים.
אופים כ-30 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהבייקון פריך.