קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

בייקון עטוף עוף, צ'דר, חלפיניו חבילות עם תפוחי אדמה אצבעונים

בייקון עטוף עוף, צ'דר, חלפיניו חבילות עם תפוחי אדמה אצבעונים
עוף עטוף בבייקון, חבילות צ'דר וחלפיניו עם תפוחי אדמה אצבעוניים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 966 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סלסה tomatillo, שמנת, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. מתכון זה הוא אהב על ידי 266 אוכל וטבחים. נסו בייקון עטוף פופרס חלפיניו עוף, בייקון עטוף עוף ממולא חלפיניו נושך, ו בייקון עטוף חלפיניו פופר עוף ממולא (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך ותחמם מראש תנור ל 375 ° F. בסיר גדול, לשלב אורז, מלאי עוף, 1 כפית שמן, ועל 1 כפית מלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך 20 דקות או עד אורז מבושל דרך ונוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר מהחום ולאפשר לנוח, מכוסה, במשך חמש דקות.
3
בינתיים, מניחים תפוחי אדמה, הנותרים 2 כפיות שמן, ושאלוט בתבנית אפייה בטוחה לתנור. מתבלים במלח ופלפל וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מניחים בתנור וצלי, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה כמעט מבושלים דרך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מוך מבושל אורז עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
7
מוסיפים גבינה, חלפיניו, סלסה ושמנת חמוצה. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
8
חותכים כל חזה עוף אופקית כמעט כל הדרך ולפתוח כמו ספר. מתבלים במלח ופלפל משני הצדדים. מלא עם כמות נדיבה של אורז חלפיניו משובץ. סגור את העוף סביב מילוי לעטוף כל חבילה עם שתי פרוסות של בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
9
הסר תפוחי אדמה מהתנור ועוף נסטלה לתבנית אפייה. חזור לתנור ומבשל עד רישום עוף 155 עד 165 ° F על מדחום מיידי לקרוא, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הסר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים