תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בייקון פסטו מק וגבינה תוצרת בית. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 940 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם פסטה מרפק, גבינת צ'דר קלה, פסטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. מתכונים דומים: בייקון וביצה מקרוני וגבינה, שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית, ו מקרוני וגבינה טבעוני.
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2
לנקז ולהניח בצד.
3
מניחים חמאה לסיר בינוני על אש בינונית. מחבת מערבולת עד חמאה נמסה ואז לטאטא בקמח, מלח ופלפל.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
להקציף במשך 2 דקות, עד תוסס ועבה.לאט לטאטא 3 כוסות חלב עד בשילוב טוב. המשך לטאטא ערבוב עד מעובה, 2-3 דקות.להפחית את החום נמוך ומערבבים גבינות עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מניחים פסטה מבושלת לתנור הולנדי גדול או סיר על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
6
יוצקים ברוטב גבינה, ערבוב לשלב. מערבבים בפסטו ולאחר מכן מוסיפים חתיכות בייקון חיסכון 1 כוס לקישוט צלחות. מערבבים עד בשילוב. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
חתיכות בייקון אמיתיות
רוטב גבינה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
7
מגישים חמים. מקרוני וגבינה ייקבע ולקבל עבה אם לא מוגש באופן מיידי. כדי לשחרר את הרוטב להוסיף כתמים של חלב נוסף עקביות הרצוי.