בייקון צ'דר לחם מהיר עם אגסים יבשים
לחם בייקון צ'דר מהיר עם אגסים יבשים יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, ביצים, מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם חורף מבושל איטי עם אגסים יבשים, גבינה אפויה עם לחם אגוז מהיר ואגסים, ו מרק ברוקולי צ'דר עם עגבניות מיובשות ובייקון.
הוראות
מתלה מיקום במרכז ovenand מחממים ל 350°f. Generouslybutter 8 1/2 x 4 1/2 x 2 1/2-inch metalloaf פאן. מבשלים בייקון ב largeskillet מעל חום בינוני untilcrisp.
להעביר בייקון לניירות כדי לנקז.
מערבבים בייקון, כל הגבינה, אגסים יבשים, אגוזי מלך, וקערה בינונית sagein.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, מלח, ו blackpepper בקערה גדולה כדי להתמזג.
לטאטא ביצים, חלב, שמן זית עוד קערה בינונית toblend.
יוצקים תערובת ביצה גולשת תערובת ומערבבים רק מרכיבים untildry הם לחים.
להוסיף תערובת בייקון-גבינה וstir עד incorporated (doughwill להיות דביק מאוד).
העברה למחבת כיכר מוכנה; להפיץ באופן שווה.
אופים לחם עד אונטופ הזהב וסכין דקהלמרכז הלחם מגיע outclean, כ 55 דקות. לחם קר ב 5 דקות פאן, לאחר מכן לצאת על מתל וcoolcompletely. לעשות קדימה: Canbe עשה 1 יום קדימה. לעטוף inplastic, ואז לסכל, ולאחסן את הטמפרטורה בחדר.