בייקון צלוי בגריל-שיפודי עוף
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 69 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-15 מנות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך בצל ירוק, שיפודי במבוק, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו טוסט מתוק ו ' פיקנטי בייקון עטוף שיפודי עוף, שיפודי עוף ברביקיו בייקון, ו עוף צלוי בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
משרים שיפודים במים לפחות 30 דקות כדי למנוע שריפה. בינתיים, לחתוך כל חזה עוף חצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לעשות 10 (על 1 אינץ') חתיכות.
חותכים בצל לחתיכות 2 אינץ (30 חתיכות בסך הכל).
חותכים פרוסות בייקון במחצית לרוחב.
גז חום או גריל פחם. לדחוף 1 שיפוד דרך סוף 1 חתיכת בייקון, ואז דרך אמצע 1 חתיכת עוף ובחזרה דרך הקצה השני של חתיכת בייקון; להוסיף 2 חתיכות בצל, ואז לחזור עם חתיכת בייקון אחר חתיכת עוף.
מניחים על צלחת גדולה או מגש. אני חוזר, נשארו עוד קבבים.
מניחים קבב על הגריל מעל חום בינוני. מכסה גריל; לבשל 5 דקות. הפעל kabobs; מברשת עם חצי רוטב ברביקיו. כיסוי; לבשל 5 דקות. הפעל kabobs; מברשת עם הרוטב שנותר. כיסוי; לבשל על 1 דקה יותר או עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז. אם תרצה, לשרת עם רוטב ברביקיו נוסף לטבילה.