בייקון קרבונרה
המתכון בייקון קרבונרה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 20 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1020 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. מתכון זה מ Tidy Mom יש 4214 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלמונים, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. נסו מתאבנים בייקון-Carbonaran, בייקון, ביצה ובריסל קרבונרה, ו כרישה וקרבונרה בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
בקשת קטנה, שמנת החמאה הרכה על ידי להכות אותו על הצד של הקערה עם כף עץ עד שהוא רך ורך. בקערה קטנה אחרת, להכות את הביצים וחלמונים ביצה עם מקצף עד שהם מעורבבים היטב, ולאחר מכן מערבבים 1/2 כוס גבינה מגוררת. תניח את שתי הקערות בצד.
מחממים קערה גדולה או תבשיל אטום בתנור 200 מעלות. במקביל להביא 6-8 ליטרים מים ומלח לרתיחה בסיר גדול. זרוק את הספגטי לתוך המים הרותחים ומערבבים עם כף עץ כדי לוודא שהגדילים לא נדבקים זה לזה. לבשל ערבוב מדי פעם, על 7-12 דקות. בינתיים, מטגנים בייקון במחבת גדולה מעל חום מתון עד פריך.
יוצקים כמחצית שומן הבייקון ומערבבים בפלפל אדום ושמנת לבייקון. להביא את הקרם לרתיחה ולשמור אותו חם עד הספגטי נעשה.כאשר הספגטי מבושל, לנקז אותו ביסודיות במסננת גדולה.
מעבירים את הספגטי לקערת ההגשה המחוממת ומערבבים בחמאה המוקרמת, משליכים והופכים את הספגטי עם מלקחיים למעייל כל גדיל. מערבבים בתערובת בייקון וקרם חם ולבסוף את הביצים מוכות וגבינה, ערבוב הכל יחד ביסודיות. החום של הפסטה ומרכיבים אחרים צריך לבשל את הביצה הגולמית במגע. טעם ועונה עם מלח שום וכמה גרירות של פלפל.
מגישים את הקרבונרה בבת אחת עם נשאר 1/2 כוס גבינה מגוררת ליד השולחן.