בייקון ריבה
בייקון ריבה היא ללא גלוטן וללא לקטוז תבלין. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, סוכר חום, קפה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בייקון וריבת ויסקי, ריבת ברי דובדבן, ו ריבת אפרסק ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה או בתנור הולנדי, מבשלים בייקון מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שומן הוא שניתנו בייקון הוא השחמה קלות, 10 עד 15 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר לניקוז.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן ממחבת; מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות. מערבבים קפה, חומץ, סוכר חום, וסירופ מייפל. מביאים לרתיחה, ערבוב וגירוד חתיכות השחמה ממחבת עם כף עץ, על 2 דקות.
מוסיפים בייקון ומערבבים לשלב.
הפחת את החום לרתיחה חשופה וטבח שנחשף, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהנוזל הוא סירופ, 1 עד 1 1 1/2 שעות.
העברה למעבד מזון; דופק עד קצוץ גס.
בואו להתקרר, ואז לקרר במיכל אטום עד 4 שבועות.