בייקון-תבשיל בשר צ'ילי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל בייקון-צ'ילי תבשיל בשר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 377 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לכם פלפל, גזר, בשר בקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: תבשיל בקר צ'ילי, נזיד בשר צ'ילי מבושל לאט, ו צ'ילי נזיד בשר ללא גלוטן.
הוראות
בסיר 4 ליטר, לבשל בייקון מעל חום בינוני 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מבושל אבל לא פריך.
מסננים את כל אבל 2 כפות שומן בייקון מ סיר.
מוסיפים בשר ובצל לבייקון; מפזרים מלח ופלפל מתובל. מבשלים 4 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מתחיל חום ובצל רך.
מערבבים עגבניות, רוטב ורוטב צ ' ילי.
מוסיפים תפוחי אדמה וגזר. כיסוי; לבשל מעל חום בינוני-נמוך 50 עד 60 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר רך.
מערבבים תירס. קוק חשף 10 עד 15 דקות יותר, תוך ערבוב מדי פעם, עד תירס הוא רך.