קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות2
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בייקון תפוחי אדמה אפויים פעמיים

בייקון תפוחי אדמה אפויים פעמיים
אם יש לך כשעה ו-35 דקות לבלות במטבח, תפוחי אדמה אפויים פעמיים של בייקון עשוי להיות מתכון מצוין ללא גלוטן לנסות. תמורת 84 סנט למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 2. מנה אחת מכילה 420 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לך בצל, חמאה, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 46% . מתכונים דומים: חמאה חומה בטטה אפויות פעמיים , תפוחי אדמה אפויים פעמיים ולשון שור מבושלת פעמיים .

הוראות

1
אופים תפוחי אדמה ב-375 מעלות למשך שעה או עד שהם רכים. כשהוא מתקרר מספיק כדי להתמודד, חותכים פרוסה דקה מהחלק העליון של כל תפוח אדמה וזורקים. שולפים את העיסה ומשאירים קליפה דקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטבתפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
ציוד שתשתמש בו
כובע פטריות פורטבלה, פרוסכובע פטריות פורטבלה, פרוס
2
בקערה קטנה, מועכים את העיסה עם חמאה. מערבבים פנימה את החלב, הבייקון, הבצל, העירית, המלח, הפלפל ו-1/3 כוס גבינה. כף לתוך קליפות תפוחי אדמה. למעלה עם הגבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד גרמני מתוק, שבור לחתיכותשוקולד גרמני מתוק, שבור לחתיכות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
2 פרוסות גבינת פרובולון מופחתת שומן2 פרוסות גבינת פרובולון מופחתת שומן
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטבתפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעיםזיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
3 כוסות לחם שיפון עתיק יומין חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיפון עתיק יומין חתוך לקוביות
קמח ארפס (כגון PAN®)קמח ארפס (כגון PAN®)
(כגון PAN®)(כגון PAN®)
ציוד שתשתמש בו
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
3
מניחים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
4
אופים ב-375 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
כובע פטריות פורטבלה, פרוסכובע פטריות פורטבלה, פרוס