בייקון תפוחי אדמה אפויים פעמיים
אם יש לך כשעה ו-35 דקות לבלות במטבח, תפוחי אדמה אפויים פעמיים של בייקון עשוי להיות מתכון מצוין ללא גלוטן לנסות. תמורת 84 סנט למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 2. מנה אחת מכילה 420 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לך בצל, חמאה, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 46% . מתכונים דומים: חמאה חומה בטטה אפויות פעמיים , תפוחי אדמה אפויים פעמיים ולשון שור מבושלת פעמיים .
הוראות
אופים תפוחי אדמה ב-375 מעלות למשך שעה או עד שהם רכים. כשהוא מתקרר מספיק כדי להתמודד, חותכים פרוסה דקה מהחלק העליון של כל תפוח אדמה וזורקים. שולפים את העיסה ומשאירים קליפה דקה.
בקערה קטנה, מועכים את העיסה עם חמאה. מערבבים פנימה את החלב, הבייקון, הבצל, העירית, המלח, הפלפל ו-1/3 כוס גבינה. כף לתוך קליפות תפוחי אדמה. למעלה עם הגבינה שנותרה.
אופים ב-375 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהגבינה נמסה.