קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

ביסטרו ים תיכוני ביסטרו קסום ביצה רביולי

ביסטרו ים תיכוני ביסטרו קסום ביצה רביולי
ביסטרו טאבלה ים תיכוני קסום ביצה רביולי עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לך פרמזן, חמאה, ריקוטה חלב מלא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא משהו. נסו ביסטרו ים תיכוני ביסטרו קסום ביצה רביולי, טאבלה של טארט וסנגריה פירותי, ו סלט ביצים קסום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים 1 1/4 כוסות קמח, ביצים שלמות, ושמנת כדי ליצור בצק. הפוך על משטח נקי ללוש עד חלקה, על 5 דקות. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה. הכינו קערה גדולה של מי קרח והניחו אותה ליד התנור.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הוסף 1 כף. מלח ועלי צ ' ארד לסיר. מבשלים chard עד שהמים חוזרים לרתיחה ועלים רכים, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר עלי סלק למי קרח. (שמור סיר של מים חמים על תנור, אבל לכבות את החום.)
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
Chard שוויצריChard שוויצרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מסננים chard, לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר, וקוצצים (אתה צריך על 1/2 כוס).
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
מערבבים chard עם ריקוטה, 1/4 כוס פרמזן, נשאר 1/4 כפית. מלח ופלפל לפי הטעם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
Chard שוויצריChard שוויצרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
חותכים 5-in.- קוטר עגול מפיסת נייר ולהניח בצד. לפתוח בצק פסטה, לחלק ל 6 חתיכות, וללטף כל חתיכה לתוך 1/2-in.- מלבן עבה. עבודה עם חתיכה 1 בכל פעם, להגדיר רולר פסטה על ההגדרה הרחבה ביותר ואת חתיכת גליל דרך, לאבק בצק עם קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק. מקפלים חתיכת לשלישים (כמו מכתב) לגלגל אותו שוב. חזור על קיפול גלגול פעם נוספת עבור סך של שלושה לחמניות על ההגדרה הרחבה ביותר. חזור עם הנותרים 5 חתיכות של בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
הגדר רולר להגדרה הצרה הבאה לגלגל כל חתיכה דרך פעם אחת. חזור עם ההגדרה הצרה הבאה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
חותכים כל חתיכה לשניים לגלגל דרך על כל הגדרה שנותרה פעמיים, הפיכת 90 בין לחמניות ו זמירה לפי הצורך כדי לשמור על צורה ריבועית בעצם, עד ריבועי בצק דקים מספיק כדי לראות דרך ולמדוד לפחות 5 ב. מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
שימוש בנייר עגול כתבנית, לחתוך 5-in. סיבובים מכל ריבוע בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1
להניח 6 סיבובים פסטה על משטח נקי מאובק בקמח. בכל סיבוב, להשתמש בכפית קטנה כדי לארגן 1/6 של תערובת chard-ריקוטה במעגל על 3/4. מהקצוות, יצירת באר במרכז גדול מספיק כדי להחזיק חלמון ביצה. חזור עם הנותרים 5 סיבובים פסטה תערובת chard. שים חלמון ביצה במרכז כל באר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
Chard שוויצריChard שוויצרי
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2
מברשת קצוות של פסטה עם ביצה לבן ומניחים סיבוב פסטה שני על גבי כל רביולי. עבודה ממרכז כל רביולי, לחץ בעדינות את החלק העליון של הפסטה על גבי המילוי כדי לוודא שאין כיסי אוויר ברביולי. הקש קצוות בחוזקה יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רביולירביולי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
מביאים סיר מים לרתיחה איטית. עם 4-5-in. מסננת או כף מחוררת, רביולי נמוך אחד בכל פעם לתוך המים (לבשל בקבוצות של 2 או 3). לבשל רביולי 3 דקות. באמצעות מסננת, להעביר אותם צלחת הגשה, החרמת מים עודפים עם מגבת נייר. מעל כל רביולי עם 1 כפית. חמאה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מפזרים רביולי עם זרעי פרג ופרמזן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
רביולירביולי
5
מגישים באופן מיידי.