קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

ביסטרו ים תיכוני ביסטרו קסום ביצה רביולי

ביסטרו ים תיכוני ביסטרו קסום ביצה רביולי
ביסטרו טאבלה ים תיכוני קסום ביצה רביולי עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לך פרמזן, חמאה, ריקוטה חלב מלא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא משהו. נסו ביסטרו ים תיכוני ביסטרו קסום ביצה רביולי, טאבלה של טארט וסנגריה פירותי, ו סלט ביצים קסום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים 1 1/4 כוסות קמח, ביצים שלמות, ושמנת כדי ליצור בצק. הפוך על משטח נקי ללוש עד חלקה, על 5 דקות. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה. הכינו קערה גדולה של מי קרח והניחו אותה ליד התנור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הוסף 1 כף. מלח ועלי צ ' ארד לסיר. מבשלים chard עד שהמים חוזרים לרתיחה ועלים רכים, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר עלי סלק למי קרח. (שמור סיר של מים חמים על תנור, אבל לכבות את החום.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
Chard שוויצריChard שוויצרי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מסננים chard, לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר, וקוצצים (אתה צריך על 1/2 כוס).
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
מערבבים chard עם ריקוטה, 1/4 כוס פרמזן, נשאר 1/4 כפית. מלח ופלפל לפי הטעם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
Chard שוויצריChard שוויצרי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
חותכים 5-in.- קוטר עגול מפיסת נייר ולהניח בצד. לפתוח בצק פסטה, לחלק ל 6 חתיכות, וללטף כל חתיכה לתוך 1/2-in.- מלבן עבה. עבודה עם חתיכה 1 בכל פעם, להגדיר רולר פסטה על ההגדרה הרחבה ביותר ואת חתיכת גליל דרך, לאבק בצק עם קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק. מקפלים חתיכת לשלישים (כמו מכתב) לגלגל אותו שוב. חזור על קיפול גלגול פעם נוספת עבור סך של שלושה לחמניות על ההגדרה הרחבה ביותר. חזור עם הנותרים 5 חתיכות של בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
7
הגדר רולר להגדרה הצרה הבאה לגלגל כל חתיכה דרך פעם אחת. חזור עם ההגדרה הצרה הבאה.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
8
חותכים כל חתיכה לשניים לגלגל דרך על כל הגדרה שנותרה פעמיים, הפיכת 90 בין לחמניות ו זמירה לפי הצורך כדי לשמור על צורה ריבועית בעצם, עד ריבועי בצק דקים מספיק כדי לראות דרך ולמדוד לפחות 5 ב. מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
שימוש בנייר עגול כתבנית, לחתוך 5-in. סיבובים מכל ריבוע בצק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1
להניח 6 סיבובים פסטה על משטח נקי מאובק בקמח. בכל סיבוב, להשתמש בכפית קטנה כדי לארגן 1/6 של תערובת chard-ריקוטה במעגל על 3/4. מהקצוות, יצירת באר במרכז גדול מספיק כדי להחזיק חלמון ביצה. חזור עם הנותרים 5 סיבובים פסטה תערובת chard. שים חלמון ביצה במרכז כל באר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
Chard שוויצריChard שוויצרי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2
מברשת קצוות של פסטה עם ביצה לבן ומניחים סיבוב פסטה שני על גבי כל רביולי. עבודה ממרכז כל רביולי, לחץ בעדינות את החלק העליון של הפסטה על גבי המילוי כדי לוודא שאין כיסי אוויר ברביולי. הקש קצוות בחוזקה יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רביולירביולי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
מביאים סיר מים לרתיחה איטית. עם 4-5-in. מסננת או כף מחוררת, רביולי נמוך אחד בכל פעם לתוך המים (לבשל בקבוצות של 2 או 3). לבשל רביולי 3 דקות. באמצעות מסננת, להעביר אותם צלחת הגשה, החרמת מים עודפים עם מגבת נייר. מעל כל רביולי עם 1 כפית. חמאה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מפזרים רביולי עם זרעי פרג ופרמזן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
רביולירביולי
5
מגישים באופן מיידי.