ביסטרו ים תיכוני ביסטרו קסום ביצה רביולי
ביסטרו טאבלה ים תיכוני קסום ביצה רביולי עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לך פרמזן, חמאה, ריקוטה חלב מלא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא משהו. נסו ביסטרו ים תיכוני ביסטרו קסום ביצה רביולי, טאבלה של טארט וסנגריה פירותי, ו סלט ביצים קסום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1 1/4 כוסות קמח, ביצים שלמות, ושמנת כדי ליצור בצק. הפוך על משטח נקי ללוש עד חלקה, על 5 דקות. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד 30 דקות.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה. הכינו קערה גדולה של מי קרח והניחו אותה ליד התנור.
הוסף 1 כף. מלח ועלי צ ' ארד לסיר. מבשלים chard עד שהמים חוזרים לרתיחה ועלים רכים, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר עלי סלק למי קרח. (שמור סיר של מים חמים על תנור, אבל לכבות את החום.)
מסננים chard, לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר, וקוצצים (אתה צריך על 1/2 כוס).
מערבבים chard עם ריקוטה, 1/4 כוס פרמזן, נשאר 1/4 כפית. מלח ופלפל לפי הטעם. תניח בצד.
חותכים 5-in.- קוטר עגול מפיסת נייר ולהניח בצד. לפתוח בצק פסטה, לחלק ל 6 חתיכות, וללטף כל חתיכה לתוך 1/2-in.- מלבן עבה. עבודה עם חתיכה 1 בכל פעם, להגדיר רולר פסטה על ההגדרה הרחבה ביותר ואת חתיכת גליל דרך, לאבק בצק עם קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק. מקפלים חתיכת לשלישים (כמו מכתב) לגלגל אותו שוב. חזור על קיפול גלגול פעם נוספת עבור סך של שלושה לחמניות על ההגדרה הרחבה ביותר. חזור עם הנותרים 5 חתיכות של בצק.
הגדר רולר להגדרה הצרה הבאה לגלגל כל חתיכה דרך פעם אחת. חזור עם ההגדרה הצרה הבאה.
חותכים כל חתיכה לשניים לגלגל דרך על כל הגדרה שנותרה פעמיים, הפיכת 90 בין לחמניות ו זמירה לפי הצורך כדי לשמור על צורה ריבועית בעצם, עד ריבועי בצק דקים מספיק כדי לראות דרך ולמדוד לפחות 5 ב. מכל הצדדים.
שימוש בנייר עגול כתבנית, לחתוך 5-in. סיבובים מכל ריבוע בצק.
להניח 6 סיבובים פסטה על משטח נקי מאובק בקמח. בכל סיבוב, להשתמש בכפית קטנה כדי לארגן 1/6 של תערובת chard-ריקוטה במעגל על 3/4. מהקצוות, יצירת באר במרכז גדול מספיק כדי להחזיק חלמון ביצה. חזור עם הנותרים 5 סיבובים פסטה תערובת chard. שים חלמון ביצה במרכז כל באר.
מברשת קצוות של פסטה עם ביצה לבן ומניחים סיבוב פסטה שני על גבי כל רביולי. עבודה ממרכז כל רביולי, לחץ בעדינות את החלק העליון של הפסטה על גבי המילוי כדי לוודא שאין כיסי אוויר ברביולי. הקש קצוות בחוזקה יחד כדי לאטום.
מביאים סיר מים לרתיחה איטית. עם 4-5-in. מסננת או כף מחוררת, רביולי נמוך אחד בכל פעם לתוך המים (לבשל בקבוצות של 2 או 3). לבשל רביולי 3 דקות. באמצעות מסננת, להעביר אותם צלחת הגשה, החרמת מים עודפים עם מגבת נייר. מעל כל רביולי עם 1 כפית. חמאה.
מפזרים רביולי עם זרעי פרג ופרמזן שנותר.