קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

ביסק ארטישוק וגבינה כחולה

ביסק ארטישוק וגבינה כחולה
את המתכון לביסק ארטישוק וגבינה כחולה ניתן להכנה תוך כ-25 דקות . מנה אחת מכילה 104 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-4 מנות . למתכון הזה מ-Allrecipes יש 4 מעריצים. רק מעטים באמת אהבו את המתכון הזה. זוהי אופציה טובה אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן, צמחונית לקטואובו ודיאטה ראשונית . אם יש לכם בצל, טימין, ציר עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספונית של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: ביסק אלואט עגבניות מיובשות ובזיליקום , ביסק שרימפס שמנתי , וביסק דלעת קלויה עם פרנג'ליקו .

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל וטימין בחמאה המומסת עד שהבצל מתרכך מעט, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים ורמוט; מבשלים ומערבבים עד שהנוזלים מתאדים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
3
יוצקים נוזל מלבבות ארטישוק לכוס מדידה; מוסיפים מספיק ציר עוף עד לקבלת 1 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4
מעבירים את תערובת הבצל לבלנדר ומעליהם מוסיפים לבבות ארטישוק מסוננות; טוחנים, תוך הוספת תערובת ציר עוף לפי הצורך, עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים את תערובת הארטישוק בחזרה למחבת ומערבבים פנימה את יתרת תערובת ציר העוף ורוטב הגבינה הכחולה. מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים, תוך ערבוב תכוף, עד שהביסק מתחמם היטב, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה כחולהרוטב גבינה כחולה
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
מרק ירקותמרק ירקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מגישים חם או קר.