קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות9
ציון בריאות9
מגזין

ביסק שום חמאה

ביסק שום חמאה
ביסק שום חמאה נטול גלוטן,, צמחוני לקטו אובו ופרימל הר העבודה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 279 קלוריות. מתכון זה משמש 9. אם יש לכם שמנת מתוקה כבדה, נורות שום, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 44%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ביסק בוטרנוט, ביסק בוטרנוט, ו ביסק בוטרנוט.

הוראות

1
הסר עור חיצוני מנייר מהשום (אין לקלף או להפריד ציפורן).
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
2
חותכים צמרות נורות; מברישים בשמן. עוטפים כל אחד בנייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
אופים בחום של 425 במשך 30-35 דקות או עד לריכוך. מגניב 10-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בינתיים, בתנור הולנדי, הקפיצו את גזר הבצל והסלרי ב 1/2 כוס חמאה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מוסיפים את הדלעת, המרק ו -2 כפות המרווה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, במשך 25-30 דקות או עד שהדלעת רכה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
6
סוחטים שום מרוכך לקערה קטנה; מועכים בעזרת מזלג. מערבבים לתערובת סקווש. מצננים מעט. פירה תערובת סקווש בקבוצות בבלנדר; לחזור למחבת. מערבבים פנימה 1/2 כוס שמנת, מלח ופלפל ושאר החמאה; מחממים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
סכין קילוףסכין קילוף
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מקשטים עם יתרת השמנת והמרווה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ