ביסק שום חמאה נטול גלוטן,, צמחוני לקטו אובו ופרימל הר העבודה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 279 קלוריות. מתכון זה משמש 9. אם יש לכם שמנת מתוקה כבדה, נורות שום, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 44%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ביסק בוטרנוט, ביסק בוטרנוט, ו ביסק בוטרנוט.
הוראות
1
הסר עור חיצוני מנייר מהשום (אין לקלף או להפריד ציפורן).
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2
חותכים צמרות נורות; מברישים בשמן. עוטפים כל אחד בנייר כסף כבד.