ביסק שום חמאה נטול גלוטן,, צמחוני לקטו אובו ופרימל הר העבודה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 279 קלוריות. מתכון זה משמש 9. אם יש לכם שמנת מתוקה כבדה, נורות שום, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 44%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ביסק בוטרנוט, ביסק בוטרנוט, ו ביסק בוטרנוט.
הוראות
1
הסר עור חיצוני מנייר מהשום (אין לקלף או להפריד ציפורן).
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®
2
חותכים צמרות נורות; מברישים בשמן. עוטפים כל אחד בנייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
אופים בחום של 425 במשך 30-35 דקות או עד לריכוך. מגניב 10-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בינתיים, בתנור הולנדי, הקפיצו את גזר הבצל והסלרי ב 1/2 כוס חמאה עד שהם רכים.