ביסק תפוחים שומר
ביסק תפוחים שומר נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מרק. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מרק ירקות, פלפל, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: מרק צדפות ושומר, ביסק שום שומר, ו סקווש ומרק תפוחים.
הוראות
לקצץ שורש קצה וגבעולים מן הנורה שומר; להזמין כמה שברי נוצה לקישוט. קוצצים נורה כדי להפוך על 4 כוסות.
בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה, חמאה להמס, מוסיפים בצל, ומבשלים עד צליעה, על 5 דקות.
מוסיפים מרק, שומר ותפוח. מכסים ומביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים עד שומר רך כאשר פירסינג, 15 עד 20 דקות. מערבבים בצבעי מים ומבשלים עד נבול.
מרק טהור בבלנדר בקבוצות, מחזיק מכסה עם מגבת.
יוצקים בחזרה למחבת, רזה עם יותר מרק אם אתה רוצה, לחמם. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי.
מגישים עם שברי שומר וגבינה כחולה מתפוררת.