ביסקוויט בקר סלסה לאפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל סלסה ביסקוויט בקר לאפות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצל ירוק, בשר בקר טחון, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו אפיית בקר וביסקוויט, תרד בקר ביסקוויט אופים, ו ביסקוויט-אופים עגבניות-בקר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 400°f. תרסיס מחבת מרובע, 9x9x2 אינץ', עם ספריי בישול. לבשל בשר ב מחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום; לנקז. מערבבים בסלסה.
מערבבים תערובת ביסקוויק, חלב, בצל וגבינה בקערה בינונית עד צורות בצק רכות. טיפה בצק על ידי 12 כפות על פני תערובת במחבת.
אופים חשופים כ 25 דקות או עד חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס ביסקוויטים יוצא נקי.