ביסקוויט הדרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי הדר. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 80 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 30 . אם יש לכם מיץ לימון, שמן צמחי, תערובת עוגת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת לערבב ביסקוטי הדר, ביסקוטי הדר שוקולד, ו עבור כריכי פרי הדר חמאה ממולאים בקרד הדר מעורב (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז קל או לרסס גיליון עוגיות גדול. בקערה גדולה, מערבבים ביסקוטי מרכיבים עם כפית עד צורות הבצק.
על גיליון עוגיות, לעצב בצק לתוך מלבן 14x3 אינץ', 1/2 אינץ ' עבה.
אופים 19 עד 25 דקות או עד חום זהוב. מגניב על גיליון עוגיות על מדף קירור 15 דקות.
חותכים לרוחב בצק לפרוסות 1/2 אינץ'. סדר פרוסות לחתוך בצד על גיליון עוגיות.
אופים 7 עד 8 דקות או עד תחתית הם חום זהוב בהיר; להפוך פרוסות מעל.
אופים 7 עד 8 דקות יותר או עד תחתית הם חום זהוב בהיר. מגניב 5 דקות; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות.
בקערה קטנה, לערבב זיגוג מרכיבים עד דק מספיק כדי לטפטף.
טפטוף על ביסקוטי. לפני הערימה ביסקוטי, בואו לעמוד על 4 שעות או עד זיגוג מוגדר. החנות מכוסה באופן רופף.