ביסקוויט שקדים וצימוקים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם זרעי אניס, גרידת תפוז, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: ביסקוטי צימוקים שוקולד, ביסקוטי קשיו וצימוקים מוזהבים, ו ביסקוטי צימוקים רוזמרין שוקולד מריר.
הוראות
1
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערת ערבוב, לשלב את החמאה וסוכר מגורען ומכה, עם מקצף או מערבל יד, עד אור ורך, מגרד את הצדדים מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
הוסף את גרידת התפוז והכה ב
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
4
ביצים שלמות אחת בכל פעם. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
5
מערבבים בעדינות בקמח, אבקת אפייה ומלח. לאחר הקמח משולב, לקפל את השקדים, צימוקים אניס.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
( 23)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מחלקים את הבצק לשני חלקים. אם הבצק דביק, אבק את הידיים עם קצת קמח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
7
מגלגלים את הבצק לשני יומני אורך מגש הסדינים ומניחים על המגש. הכה את הלבן ביצה עם 1 כף מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מברשת את יומני עם ביצה לבן ומפזרים את הסוכר turbinado.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinado
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
9
אופים עד חום זהוב כהה, פריך מעט בקצוות ועדיין קצת רך באמצע, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הסר מהתנור ללוח חיתוך וחתוך על ההטיה עם סכין משונן בזמן שהם עדיין חמים. חיתוך בזמן חם ימנע מתפורר.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
קרש חיתוך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
להניח את הביסקוטי בחזרה על מגש הסדינים, לחתוך צדדים למטה, ולחזור לתנור עד קצת יותר זהב סביב הקצוות, עוד 10 דקות. זה יקשיח את הביסקוטי, אבל לא יהפוך אותם לאבנים.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הסר מהתנור למגש הגשה ומגיש עם קפה או וין סנטו לטבילה.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים. זוגות היטב עם בשרים ורטבים פסטה בשר, עוף וגבינות קשות.