ביסקוויט תה קנדי
גשו לסופר וקנו קיצור, קמח, עירית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: תה קר תאילנדי, לונג איילנד אייס טי, ו כריכי תה סלט ביצים אבוקדו.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה.
חותכים בקיצור עם סכין או בלנדר מאפה עד התערובת דומה פירורים גסים. מערבבים גבינת צ ' דר ועירית לתערובת קמח; מערבבים בהדרגה בחלב כדי ליצור בצק רך.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות עם ידיים מקומטות, ללוש עד חלקה, כ 15 פעמים.
מגלגלים את הבצק לעובי של 1 אינץ'עם מערוך מקומח.
חותכים ביסקוויטים עם חותך עוגיות עגול 2 1/2 אינץ'; מניחים על תבנית אפייה ungreased. לחצו יחד על קישוטי הבצק, התגלגלו שוב, וחתכו את הבצק הנותר לסבבים.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -15 דקות.