פאי פקאן
פאי פקאן עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 616 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -36 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי האוכל הדרומי. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה של Foodnetwork דורש חמאה, סירופ תירס, מלח וקיצור ירקות. זה יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-55 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 25% , וזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פאי פקאן קל לחג ההודיה: פאי פטל ללא גלוטן , סופגניות פאי פקאן בטטה עם קראנץ' פקאן קלוי , וקאפקייקס שוקולד בורבון פאי פקאן עם ציפוי חמאה פקאן .
הוראות
מכינים את הבצק: טורפים את הקמח, הסוכר והמלח במעבד מזון עד לאיחוד.
מוסיפים את הקיצור ומקציפים עד שהוא נעלם, כ-30 שניות.
מוסיפים את החמאה; דופקים עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה עם חתיכות חמאה בגודל אפונה. טורפים בקערה את הביצה עם 2 כפות מי קרח, מוסיפים למעבד ומקציפים פעם או פעמיים (לעצור לפני שהבצק מתאסף לכדור). הופכים את הבצק על יריעת ניילון נצמד וטופחים לדיסק. עוטפים היטב ומצננים עד להתייצבות, לפחות שעה.
מרדדים את הבצק לעיגול בגודל 12 אינץ' על משטח מקומח. קלות לתוך צלחת פאי זכוכית בגודל 9 אינץ' (לא צלחת עמוקה), ואז קפלו את הבצק התלוי מתחתיו וקופצו את הקצוות באצבעותיכם. מכסים היטב בניילון ומצננים 30 דקות.
מקם מתלה בשליש התחתון של התנור; מניחים תבנית אפייה על הרשת ומחממים מראש ל-450 מעלות F. מכינים את המילוי: מגרדים את זרעי הווניל לתוך מחבת; מוסיפים את החמאה ואת תרמיל הווניל. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהחמאה משחימה, כ-5 דקות.
טורפים בקערה את הביצים, סירופ התירס, הסוכר, החומץ והמלח. לאט לגרד פנימה את תערובת החמאה, תוך טריפה; לזרוק את תרמיל הווניל. (אם אתה משתמש בתמצית וניל במקום זאת, הוסף אותה כעת.)
מורחים את אגוזי הפקאן הקצוצים בקרום ויוצקים את תערובת סירופ התירס. למעלה עם 3/4 כוס חצאי הפקאן הנותרים.
מניחים את הפאי על תבנית האפייה החמה, מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות צלזיוס ואופים עד שהקרום מזהיב, 20 עד 30 דקות.
מוציאים מהתנור ומכסים את כל החלק העליון בנייר כסף, ואז ממשיכים לאפות עד להתייצבות, 25 עד 30 דקות. לזרוק את נייר הכסף. מצננים לחלוטין על רשת.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה הם הבחירות המובילות שלי עבור פאי. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. הריזלינג של Angel Late Harvest עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Angel Late Harvest ריזלינג
האנג'ל של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנבצר מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלילים ומתוקים.