קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פאי פקאן

פאי פקאן
פאי פקאן עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 616 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -36 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי האוכל הדרומי. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה של Foodnetwork דורש חמאה, סירופ תירס, מלח וקיצור ירקות. זה יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-55 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 25% , וזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פאי פקאן קל לחג ההודיה: פאי פטל ללא גלוטן , סופגניות פאי פקאן בטטה עם קראנץ' פקאן קלוי , וקאפקייקס שוקולד בורבון פאי פקאן עם ציפוי חמאה פקאן .

הוראות

1
מכינים את הבצק: טורפים את הקמח, הסוכר והמלח במעבד מזון עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים את הקיצור ומקציפים עד שהוא נעלם, כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
3
מוסיפים את החמאה; דופקים עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה עם חתיכות חמאה בגודל אפונה. טורפים בקערה את הביצה עם 2 כפות מי קרח, מוסיפים למעבד ומקציפים פעם או פעמיים (לעצור לפני שהבצק מתאסף לכדור). הופכים את הבצק על יריעת ניילון נצמד וטופחים לדיסק. עוטפים היטב ומצננים עד להתייצבות, לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מרדדים את הבצק לעיגול בגודל 12 אינץ' על משטח מקומח. קלות לתוך צלחת פאי זכוכית בגודל 9 אינץ' (לא צלחת עמוקה), ואז קפלו את הבצק התלוי מתחתיו וקופצו את הקצוות באצבעותיכם. מכסים היטב בניילון ומצננים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
מקם מתלה בשליש התחתון של התנור; מניחים תבנית אפייה על הרשת ומחממים מראש ל-450 מעלות F. מכינים את המילוי: מגרדים את זרעי הווניל לתוך מחבת; מוסיפים את החמאה ואת תרמיל הווניל. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהחמאה משחימה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מסירים מהאש.
7
טורפים בקערה את הביצים, סירופ התירס, הסוכר, החומץ והמלח. לאט לגרד פנימה את תערובת החמאה, תוך טריפה; לזרוק את תרמיל הווניל. (אם אתה משתמש בתמצית וניל במקום זאת, הוסף אותה כעת.)
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מורחים את אגוזי הפקאן הקצוצים בקרום ויוצקים את תערובת סירופ התירס. למעלה עם 3/4 כוס חצאי הפקאן הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
כל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקטכל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
9
מניחים את הפאי על תבנית האפייה החמה, מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות צלזיוס ואופים עד שהקרום מזהיב, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מוציאים מהתנור ומכסים את כל החלק העליון בנייר כסף, ואז ממשיכים לאפות עד להתייצבות, 25 עד 30 דקות. לזרוק את נייר הכסף. מצננים לחלוטין על רשת.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
צילום של קון פולוס

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה הם הבחירות המובילות שלי עבור פאי. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. הריזלינג של Angel Late Harvest עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Angel Late Harvest ריזלינג
Angel Late Harvest ריזלינג
האנג'ל של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנבצר מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלילים ומתוקים.