קושיבינוני
מוכן ב22 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

ביסקוויטי דלעת כוס התה של אליס

ביסקוויטי דלעת כוס התה של אליס
גביע התה של אליס לחמניות דלעת עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-165 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו כפות מלאות ג'ינג'ר הקרקע, חלב חמאה, סוכר חום בתקיפות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחמניות דלעת מכוס התה של אליס, דלעת ספייס לחמניות טיפים + טריקים עבור לחמניות לחות, ו לאטה דלעת קר Kahlúan + ביסקוויטים דלעת מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 ° F. בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הקמח, סוכר, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח, זנגביל וקינמון. עם ידיים נקיות, לעבוד את החמאה לתוך התערובת היבשה עד שהוא משולב היטב ויש לו את העקביות של פירורי לחם בסדר.הפוך היטב במרכז החומרים היבשים, ויוצקים את חלב החמאה, דלעת, תמצית וניל לתוך הבאר. עדיין משתמש בידיים שלך (עשיתי את זה עם מגרד מרית), לשלב את החומרים עד שכל התערובת היבשה הוא רטוב, אבל לא ללוש!להפוך את התערובת על משטח מקומח ולאסוף את הבצק יחד. בעדינות ללטף את הבצק כדי להפוך את הדיסק על 1 1/2 אינץ ' עבה.(הבצק שלי היה די רך, אז השתמשתי בערך 1/3 כוס ועשה לחמניות טיפה) באמצעות חותך ביסקוויטים 3 - או 3 1/2 אינץ', לגזור לחמניות רבות ככל שאתה יכול ולהניח אותם על גיליון אפייה nonstick. לאסוף את הבצק הנותר יחד בקלילות לחתוך יותר לחמניות - פשוט לא ללוש את הבצק יותר מדי (שוב, עקפתי את כל זה ועשה לחמניות טיפה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס גבעול סלרי צעיר ורך פרוס דק1/4 כוס גבעול סלרי צעיר ורך פרוס דק
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים את הלחמניות במשך כ 12 דקות, או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מניחים את החמאה, סוכר חום, מיץ לימון, ומלח בסיר על חום בינוני לטאטא בעדינות עד התערובת חלקה. בדיוק כפי שהתערובת מגיעה לרתיחה קלה, מוסיפים את השמנת הכבדה ומפחיתים את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
להקציף היטב במשך 2 דקות, או עד זיגוג מעובה וחלק; ואז להסיר את המחבת מן heat.To זיגוג לחמניה, להחזיק אותו בתחתית, לטבול את החלק העליון בזיגוג קרמל חם, ומניחים אותו בחזרה על תבנית האפייה. עושה 5 o 6
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף