גביע התה של אליס לחמניות דלעת עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-165 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו כפות מלאות ג'ינג'ר הקרקע, חלב חמאה, סוכר חום בתקיפות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחמניות דלעת מכוס התה של אליס, דלעת ספייס לחמניות טיפים + טריקים עבור לחמניות לחות, ו לאטה דלעת קר Kahlúan + ביסקוויטים דלעת מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 425 ° F. בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הקמח, סוכר, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח, זנגביל וקינמון. עם ידיים נקיות, לעבוד את החמאה לתוך התערובת היבשה עד שהוא משולב היטב ויש לו את העקביות של פירורי לחם בסדר.הפוך היטב במרכז החומרים היבשים, ויוצקים את חלב החמאה, דלעת, תמצית וניל לתוך הבאר. עדיין משתמש בידיים שלך (עשיתי את זה עם מגרד מרית), לשלב את החומרים עד שכל התערובת היבשה הוא רטוב, אבל לא ללוש!להפוך את התערובת על משטח מקומח ולאסוף את הבצק יחד. בעדינות ללטף את הבצק כדי להפוך את הדיסק על 1 1/2 אינץ ' עבה.(הבצק שלי היה די רך, אז השתמשתי בערך 1/3 כוס ועשה לחמניות טיפה) באמצעות חותך ביסקוויטים 3 - או 3 1/2 אינץ', לגזור לחמניות רבות ככל שאתה יכול ולהניח אותם על גיליון אפייה nonstick. לאסוף את הבצק הנותר יחד בקלילות לחתוך יותר לחמניות - פשוט לא ללוש את הבצק יותר מדי (שוב, עקפתי את כל זה ועשה לחמניות טיפה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס גבעול סלרי צעיר ורך פרוס דק
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
אופים את הלחמניות במשך כ 12 דקות, או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מניחים את החמאה, סוכר חום, מיץ לימון, ומלח בסיר על חום בינוני לטאטא בעדינות עד התערובת חלקה. בדיוק כפי שהתערובת מגיעה לרתיחה קלה, מוסיפים את השמנת הכבדה ומפחיתים את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
2
להקציף היטב במשך 2 דקות, או עד זיגוג מעובה וחלק; ואז להסיר את המחבת מן heat.To זיגוג לחמניה, להחזיק אותו בתחתית, לטבול את החלק העליון בזיגוג קרמל חם, ומניחים אותו בחזרה על תבנית האפייה. עושה 5 o 6