ביסקוויטים בטטה
ביסקוויטים בטטה יכולים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, חלב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: ביסקוויטים בטטה AKA איך להשתמש את שאריות בטטות, עוגיות בטטה מתוקות קלות, ו ביסקוויטים בטטה.
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערת ערבוב גדולה ומניחים בצד. בקערה גדולה נפרדת, מערבבים יחד חלב ופירה בטטה עד בשילוב שווה.גרגר חמאה קפואה דרך החורים הגדולים של פומפיה תיבת לזרוק עם מרכיבים יבשים עד חמאה מצופה.
מוסיפים תערובת חלב ומערבבים קלות עד שהבצק יוצר מסה שעירה.להפוך את התערובת על משטח מקומח ללוש רק עד שהוא מגיע יחד. (הבצק לא יהיה חלק.) לטפוח לעיגול ולהשתמש בפין מתגלגל מקורנן לגלגל בצק לעובי של כ 3/4 אינץ'. באמצעות חותך ביסקוויט 3 אינץ', חותך עוגיות, או זכוכית, לחתוך את הבצק לתוך סיבובים. לאסוף שאריות בצק למעגל, rerolll, ולחתוך עד שיש לך 8 ביסקוויטים גדולים.
מניחים ביסקוויטים על תבנית אפייה, מברשת צמרות עם שמנת כבדה, ואופים עד שישבנים זהובים חום, על 12 עד 15 דקות.