ביסקוויטים בטעם דובדבן-צ'יפס (קמח מחיטה מלאה לבן)
לחמניות דובדבן-צ'יפס חמאה (קמח מחיטה מלאה לבן) יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך תמצית שקדים, אבקת אפייה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו לחמניות צ'דר וצ' ילי תירס (קמח מחיטה מלאה לבן), מאפינס בננה שבב שוקולד (קמח מחיטה מלאה לבן), ו עוגיות שבבי חמאת בוטנים (קמח מחיטה מלאה לבן) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד שהתערובת נראית כמו פירורים עדינים. מערבבים דובדבנים, שוקולד צ ' יפס, ביצה, וניל וקצפת רק עד שמרכיבים יבשים הם רטובים.
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות; מגלגלים בעדינות בקמח למעיל. ללוש קלות 10 פעמים. על דף עוגיות ungreased, רול או טפיחה בצק למעגל 8 אינץ'.
חותכים ל 8 טריזים עם סכין חדה כי כבר טבול בקמח, אבל לא להפריד טריזים.
אופים 18 עד 20 דקות או עד חום זהוב בהיר. מיד להסיר מגיליון עוגיות; פרוסות נפרדות בקפידה.