צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
פניני סוכר כסף
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד שהתערובת היא בגודל של פירורים עדינים. מערבבים שבבי, קוקוס קליפת ליים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת ליים
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
בקערה קטנה, לנצח קצפת וביצה. מערבבים לתוך תערובת ביסקוויק עד צורות הבצק.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
פניני סוכר כסף
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מפזרים משטח עבודה וידיים עם תערובת ביסקוויק נוספת; בצק קל ללוש 5 פעמים. מחלקים בצק לשניים. צורה כל חצי לתוך 6 אינץ עגול; לחתוך כל סיבוב לתוך 6 פלחי.
מרכיבים שתצטרך
פניני סוכר כסף
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
מניחים על גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים 11 עד 14 דקות או עד חום זהוב. בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים אבקת סוכר ומיץ ליים עד חלקה. השתמש מרית מתכת כדי לשחרר ביסקוויטים מתוך גיליון עוגיות.