ביסקוויטים לחמאה ורוטב נקניק שמנת
ביסקוויטים עם חלב-חמאה ורוטב שמנת עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, קמח, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו ביסקוויטים לחמאה עם רוטב נקניק, ביסקוויטים לחמאה עם רוטב נקניק, ו ביסקוויטים לחמאה ורוטב נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר קלף; להפריש.
לטאטא יחד את הקמח הנמדד, אבקת אפייה, מלח, וסודה לשתייה בקערה גדולה לאוורר ולשלב.
מוסיפים את חתיכות החמאה וזורקים רק כדי לצפות אותם בתערובת הקמח.
מניחים את הקערה במקפיא במשך 10 דקות.באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, ועובד במהירות כדי לא לרכך את החמאה, לחתוך את החמאה לתוך החומרים יבשים עד שהוא חתיכות בגודל אפונה.
טפטוף בחמאה ומערבבים רק עד בצק לח ושעיר מגיע יחד.בנדיבות אבק משטח עבודה עם קמח. לגרד את הבצק החוצה על פני השטח ולאבק את החלק העליון עם יותר קמח. באמצעות ידיים מקורנות, לטפוח בעדינות את הבצק לעיגול בעובי 1 אינץ'.באמצעות חותך עגול 2-1 / 2 אינץ ' טבול בקמח, לחתוך כמה שיותר ביסקוויטים ככל האפשר (לחץ ישר דרך הבצק—לא לסובב את החותך, או הביסקוויטים לא יעלו כראוי).
להעביר את הביסקוויטים לסדין אפייה מוכן, ריווח אותם לפחות 1 אינץ ' זה מזה. לאסוף את השאריות לכדור, ללטף אותו למעגל עבה 1 אינץ', ולחתוך יותר ביסקוויטים. חזור לפי הצורך עד שיש לך 8 בסך הכל. זרוק את כל הבצק שנותר.
אופים עד הביסקוויטים עלו והם חום זהוב על גבי, על 15 עד 16 דקות.
מחממים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד קצף.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים אותו לחתיכות קטנות יותר עם כף עץ, עד שהבשר כבר לא ורוד ומתחיל להשחים, בערך 5 דקות.להפחית את החום בינוני.
מפזרים את הנקניק עם הקמח, מלח נמדד, פלפל נמדד, וקיין. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הטעם הגולמי של הקמח מבושל, על 1 דקה.מערבבים בהדרגה בחלב, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. להביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם. המשך מבעבע, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת התעבה מעט, על 1 דקה יותר (הרוטב ימשיך להתעבות כפי שהוא יושב). טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך. שמור warm.To מגישים, לפצל את הביסקוויטים בחצי אופקית ומעלה עם רוטב נקניק.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.