ביסקוויטים לחמניית קינמון קר
המתכון לחמניות לחמניית קינמון קר יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 1 שעה. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 629 קלוריות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, סוכר מגורען, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ביסקוויטים עם שבבי קינמון וקפה קר קל, ביסקוויט שיבולת שועל קפוא, ו קינמון & Ouzo תה קר.
הוראות
קו גיליון אפייה גדול, כבד עם נייר קלף. במעבד מזון, דופק את הסוכר החום עם 2 כפות של חמאה מרוככת ו 1 כפית של קינמון עד שפירורים רכים נוצרים.
מעבירים את התערובת לקערה.
במעבד, לשלב את 3 כוסות קמח עם סוכר מגורען, אבקת אפייה, מלח ואת הנותרים 1/4 כפית קינמון ודופק להתמזג.
מוסיפים את החמאה לקוביות ואת הדופק עד התערובת דומה אפונה קטנה.
להעביר את התערובת לקערה גדולה ולעשות באר במרכז.
מוסיפים את השמנת, הביצה והוניל לבאר ומערבבים לשלב. באמצעות כף עץ, מערבבים בהדרגה את תערובת הקמח עד הבצק המוצק. מפורר את תערובת הסוכר החום על הבצק ולוש אותו לתוך הבצק, משאיר כמה פסים.
אבק קל משטח עבודה עם קמח. להפוך את הבצק על זה ללוש 3 פעמים. לטפוח או לגלגל את הבצק לתוך סיבוב 8 אינץ', על 1 אינץ ' עבה.
חותכים ל 8 פלחי, ולאחר מכן להעביר את הלחמניות לתבנית אפייה ומקררים במשך 10 דקות.
אופים במשך 18 עד 20 דקות, או עד השחמה.
תן מגניב מעט על הסדין, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט.
בקערה בינונית, לנצח את גבינת שמנת עם מיץ לימון. הכה בסוכר ' קונדיטוריה עד חלקה.
מורחים את הדובדבן על לחמניות חמות.