ביסקוויטים עם בייקון גביני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בייקון גבינה להפריד ביסקוויטים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. המתכון נטול גלוטן, ראשוני וקטוגני זה מגיש 8 . גשו לסופר וקנו בייקון, לערבב, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו בייקון זול להפריד ביסקוויטים ארוחת בוקר, שום זול קל למשוך ביסקוויטים בנפרד, ו בייקון ראנץ ' גבינה פירוק לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. ב 9 אינץ ' מחבת ברזל יצוק, לבשל בייקון עד פריך; לנקז על מגבות נייר. קותלי חזיר קרמבל; להפריש. להזמין 2 כפות בייקון טפטוף במחבת, ציפוי התחתון בצד לחלוטין. זרוק כל טפטוף שנותר.
בקערה גדולה, מערבבים ביסקוויק לערבב, חלב, 1/4 כוס הבצל, אבקת השום ופלפל אדום עד צורות בצק רך. על פני השטח זרועים תערובת ביסקוויק נוספת, בצק טפיחה לעובי 1 אינץ'.
חותכים בצק עם 2 1/2 אינץ ' חותך עגול. מסדרים סיבובים במחבת; מפזרים 3/4 כוס של גבינת צ ' דר באופן שווה בין סיבובים.
אופים 15 עד 17 דקות או עד השחמה קלה.
מפזרים גבינת מוצרלה ונותרו גבינת צ ' דר 3/4 כוס על צמרות ביסקוויטים.
אופים 2 עד 4 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
מפזרים בייקון הנותרים 2 כפות בצל.