קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

ביסקוויטים עם רוטב נקניק-תפוח

ביסקוויטים עם רוטב נקניק-תפוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ביסקוויטים עם רוטב נקניק-תפוח. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 549 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך קמח, grands!® buttermilk ביסקוויטים, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ביסקוויטים דרומיים ורוטב מנסרה (רוטב נקניק), רוטב נקניקיות לביסקוויטים ורוטב, ו ביסקוויטים ורוטב נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
אופים ביסקוויטים לפי הוראות השקית.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בינתיים, במחבת nonstick 10 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הוסף חתיכות תפוח; לבשל 4 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך-מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
5
הסר; לכסות ולשמור חם.
6
הגבר את החום לגובה בינוני. באותו מחבת, להתפורר נקניק; לבשל 4 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
להוסיף 1 כף של הקמח, ערבוב כל הזמן, עד חום. מערבבים בקמח שנותר. מערבבים בחלב עם מקציף תיל. מבשלים כ 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה. מערבבים חתיכות תפוח, מלח בצל ופלפלים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טאקו נוסף, לא חובהרוטב טאקו נוסף, לא חובה
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
פיצול ביסקוויטים חמים; מקום על 4 צלחות הגשה. למעלה עם רוטב נקניק ותפוח.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות